Hyundai fa'amalosia peti i le hydrogen ma teu fa'afaigaluega i le H2 MOBILITY

Anonim

E nafa ma le atinaʻeina o atinaʻe hydrogen i Siamani talu mai le 2015, le H2 MOBILE o le peti sili ona lata mai a Hyundai Motor i le mea e aafia ai lenei tekinolosi: o le South Korea sauai ua avea ma se tagata e umia sea i le kamupani Siamani.

E ui lava o le kamupani Siamani e le o se "tagata ese" i le South Korea sauai, lea na teufaafaigaluega tele i tekinolosi suauu-cell, o le mea moni e oo mai i le taimi nei Hyundai Motor na o le galue o se paaga soofaatasi i le atinaeina o atinae o le hydrogen i Siamani talu mai lena taimi. le fa'avaeina o le H2 MOBILITY.

E tusa ai ma lenei tautinoga i le kamupani Siamani, Michael Cole, Peresitene ma Pule Sili o le Hyundai Motor Europe, na ia manatua e faapea o lenei mea e faamalosia ai le tautinoga a le kamupani i le suauu suauu ma faapea mai: "E ala i le tuufaatasia o matou poto masani i faiga hydrogen ma tausaga o le H2 MOBILITY's hydrogen atinae atinae. , o lenei faiga faapaaga o le a mafai ai ona tatou faia se alualu i luma taua i le fausiaina o se faʻaogaina o meaola faanatura mama."

Hyundai_H2 MOBILITY

H2 MOBILE

Fa'atūina i le 2015, H2 MOBILITY, e o'o mai i le taimi nei, na'o le umiaina e ona sui fa'avae: TotalEnergies, Shell, OMV, Linde, Air Liquide ma Daimler.

E nafa ma le atinaʻeina o atinaʻe faʻaleleia o le hydrogen i Siamani, o loʻo i ai i le kamupani nofoaga o le hydrogen i le taulaga tele o Hamburg, Perelini, Rhine-Ruhr, Frankfurt, Nuremberg, Stuttgart ma Munich. O loʻo iai foʻi i luga o le tele o auala tetele, o ia mea uma e mafai ona maua ai taʻavale pasese ma taavale faʻatau pisinisi mama.

O nei tupe teufaafaigaluega uma ua totogi ma ua avea nei ma kamupani pito sili ona tele i le lalolagi o nofoaga faʻatumu o le hydrogen, faʻataunuʻuina sini a le Hyundai Motor o le "fausiaina o le hydrogen society" ma le faʻalauiloaina o le tamaoaiga o le hydrogen i tua atu o mataupu tau feoai.

E tusa ai ma le ulufale atu o le Hyundai Motor i le laumua o le H2 MOBILITY, o lona faatonu sili, Nikolas Iwan, na faapea mai: "Matou te matua fiafia lava i la matou tagata e umia sea fou (...) Faatasi ai ma lona pipii atu, ua faamalosia ai e Hyundai le taua o le hydrogen lea e mautinoa ai le faateleina o le saolotoga ma e aunoa ma se tapulaa”.

Faitau atili