Le Isuzu Trooper...leai, Opel Monterey...leai! O le Acura SLX o le faʻamoemoe o se restomod

Anonim

O iinei na lauiloa ai o Opel Monterey poʻo Isuzu Trooper, peitaʻi, sa i ai maketi na alu i ai i le igoa o Acura SLX po'o le Honda Horizon (i le tele o isi) ma o se fa'ata'ita'iga o fa'ainisinia pine i lona tulaga sili.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo matou talanoa atu ia te oe i aso nei o le Acura SLX, o le SUV muamua e faʻatau atu e le Honda's premium brand (tele i Amerika i Matu) ma o le faʻataʻitaʻiga lata mai lea o se restomod na matou mauaina. O le mea e fia iloa o lenei kopi e faia e Acura lava ia.

I le matagofie, sa tumau pea le tutusa ma le taimi na tuʻua ai le tulaga i le 1997. E ui lava i lea, o uili fou 17 e tu i fafo, o le vali fou ma le faʻailoga "SH-AWD" e faʻamoemoeina mea fou natia i lalo o le pulou ma i le tulaga o le felauaiga.

Acura SLX

I totonu, e na'o le pau lava le mea fou o le fa'atonuga o le pusa fou, o le fa'aofuofu fou ma se fa'apipi'i laupapa (sili ona) faautauta.

Acura SLX

I totonu, toetoe lava o mea uma na tumau tutusa ...

Ma i masini, o le a le mea ua suia?

Afai o lenei restomod faʻalelei na tausia le Acura SLX toetoe lava a le suia, e le mafai foi ona fai mai i le tulaga masini.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le amataga, o le afi V6 ma le 3.2 l ma le 190 hp na muamua faʻalagolago i ai na tuʻuina atu i se 2.0 l fa-silinder, VTEC, turbo lea, ina ua mavae sina "lulu", na amata ona tuʻuina atu le 350 hp.

Acura SLX
Faʻafetai i suiga na faʻatatau i ai, na mafai ai e le Acura SLX ona faia nei mea.

O le uluai fa-saosaoa otometi faʻasalalau na suia i le 10-saosaoa, lea na faʻamalosia ai foi le tuʻufaʻatasia o se poloaiga fou i totonu ole SLX. O le fa'aogaina o le ta'avale uili uma na tu'uina atu i le Acura's SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive), o se faiga e mafai ona fa'aosoina ai.

Mulimuli ane, i le maualuga o fesoʻotaʻiga eleele, na maua ai e le Acura SLX ni sub-chassis fou i luma ma tua. I le pito i luma, o le faʻamalologa na alu atu mai tafatolu faʻapipiʻiina i le ituaiga MacPherson, ae i tua, na leiloa ai le axle malo ma maua ai se polokalame tutoʻatasi multilink.

Ua faʻateleina foʻi taofi, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o luma i le inisi, ma le lautele o le ala ua faʻateleina foi.

O vaega o lo'o fausia ai lenei SLX toe fa'afouina ma fa'aleleia e sau mai le Acura RDX, o se tasi o SUV o lo'o fa'atau atu nei e le fa'ailoga. O le taunuuga mulimuli o lenei faʻamalositino e le mafai ona sili atu ona faamalieina: e tumau pea le faʻamaoni i le uluaʻi, ma e faigata ona matou faʻavasegaina mai isi SLX, e oʻo lava i le iloa o le tele o suiga na faia.

Acura SLX restomod

Faitau atili