Toe fa'atulagaina o le Mitsubishi Eclipse, le coupé. E mafai faapefea nei aso

Anonim

O le aso na matou fa'asalalau ai le matou fa'afeso'ota'iga muamua i Potukale ma le Mitsubishi Eclipse Cross PHEV fou, le SUV o le va'aiga a Iapani. SUV? Ona. E tatau ona i ai le toʻatele o loʻo faʻafesoʻotaʻi le igoa Eclipse i le faʻailoga i se tino eseʻese atoatoa ma sili atu "mafolafola".

Mo le lua augatupulaga ma le 10 tausaga, i le sefulu tausaga mulimuli o le seneturi talu ai, o Mitsubishi Eclipse sa tutusa ma le coupé i Europa - o se coupé moni ... e leai se mea e pei o aso nei "meaola", mai sedans i SUVs, oe na faʻatatauina le igoa -, o se isi mea. i isi coupé mautu i luga o le maketi, e pei o le Toyota Celica.

O se mea i luma uma, ae o lomiga sili atu ona mamana, faʻapipiʻiina i le 4G63 (o le poloka lava e tasi na faʻaaogaina i le Evolution pule), na sau ma le taʻavale e fa uili. Ma sa avea pea o ia ma "fetu tifaga" ina ua matou vaai ia te ia i le ata muamua i le Furious Speed saga, i lona lua o augatupulaga.

E saʻo lava mai le lona lua ma le "taamilosaga" augatupulaga - o le mulimuli na maketiina i Europa, ua i ai isi augatupulaga e lua i le US - o le mamanu o Marouane Bembli, mai le TheSketchMonkey channel, na faʻavae lona toe faʻatulagaina, ina ia faʻafetaui foliga o le coupé fa'atasi ai ma faiga fa'ata'ita'i fou.

E lua vitio faʻasalalau, ma le muamua e taulaʻi i tua o le Iapani coupe ma le lona lua i luma (afai e te manaʻo e vaʻai i le iuga mulimuli, o loʻo i ai faʻamalama i le pito o lenei tusiga).

“Sisi liusuavai”?

Afai e te matamata i ata vitio, o le ae matauina o Marouane Bembli e masani ona toe fai le faaupuga "sisi faʻafefete" e faʻaalia ai le sitaili o le lona lua o augatupulaga o le Mitsubishi Eclipse.

O lenei vaitau o le mamanu o taavale i le vaitau o le 1990 na faaigoa mo elemene lapotopoto ma lamolemole, foliga lelei o loʻo faʻaalia ai, e pei o loʻo i ai se faʻafefe i faʻafefe poʻo laina saʻo. E mafai ona tatou fai atu o se tali (e fai si faʻateleina) i le sili atu o laina saʻo ma sikuea poʻo mea faʻataʻitaʻi elemene na amata mai i le 70s ma faʻamatalaina le tele o faʻataʻitaʻiga.

Ioe, o le faaupuga "sisisi liusuavai" ei ai se vaega faʻatauvaʻa. E mamao mai le ulua'i upu bio-design (lea e le'i afaina ai le mamanu o taavale, i le aafia ai o foliga o le tele o isi mea faitino) lea na musuia e le lalolagi faanatura ma sili atu ona vaivai, sili atu mea olaola e fatuina ai.

Ae ui i lea, sa i ai le tele o tulaga na foliga mai ua mamao tele le au mamanu i le faʻalelei o laina, ma o nisi faʻataʻitaʻiga e foliga mai e leai se fausaga (skeleton), vaʻaia vaʻaia poʻo foliga manino lelei, toetoe lava a pei e tatau ona "liusuavai" ao latou. ose fasi sisi ua liusuavai.

Ma ioe, e ui ina manumalo i le tele o tagata fiafia mo ona foliga faʻaonaponei ma le manaia, o le lona lua o augatupulaga o le Mitsubishi Eclipse e fetaui lelei e pei o se totigilima i lenei faʻavasegaga.

O le a le mea ua suia?

Na faapea mai, o Marouane Bembli i lana toe faʻatulagaina na manaʻo e taofi se vaega o lena "faʻafefeteina i lalo" faʻailoga na faʻailogaina lenei coupé, i le taimi lava e tasi e aumaia i o tatou aso. Toe fa'afouga loloto le pito i luma ma tua fa'aopoopo atili elemene va'aiga fa'ama'i e fesoasoani i le fa'atulagaina o le mamanu coupe Iapani.

E mafai ona tatou vaʻai i tua o se paʻu moli LED fou ua faʻafetaui, ma le fia iloa, mai le faʻaogaina o le Lexus IS ua toe faʻafouina - o le mea lea e le sau i Europa. A'o i le pito i luma, o le mata saeia ma elliptical optics tu'u avanoa i elemene angular fou, ma le vaega pito i lalo i le uliuli, e atagia ai le tali tutusa i tua.

Mitsubishi Eclipse toe fa'ailoga

Na maua fo'i le fa'auigaga o fa'ama'i, ma pito e va'ava'ava'a manino atili ai i luga o la'asaga eseese e fa'ailoa mai ai, ma tu'uina atu ai le fa'amuamua i laina fa'ata'atia. O lo'o fa'ailoaina fo'i ile pito i tua le lapo'a tele o fa'asuavai o lo'o fa'ata'amilo i se fa'asalalauga fou.

E fa'apea fo'i i le itu e mafai ona e va'aia ai le tele o suiga fa'afuase'i i le va o luga, ae maise i latou o lo'o fa'amalamalamaina ai le mudguards, ma tu'uina atu ai i lenei Mitsubishi Eclipse ua fa'avasegaina tau'au ma sili atu maso. O uiga fa'amanino e ala i le iai o uili e lapopo'a u'u ma la'ititi pa'u fa'amatalaga, o se fofo fa'aonaponei ma tu'uina atu i le coupe Iapani toe fa'atulagaina se "tulaga" sili atu nai lo le ulua'i.

Manatua le leai o se grille pito i luma, e pei o le uluai faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le ea naʻo le oʻo atu i le afi ma naʻo le ogatotonu o le ea pito i lalo. E maua ai e le Eclipse ua toe fa'atulagaina se foliga mama ma e fa'atusatusa i le tele o mea tatou te va'aia i nei aso - e toetoe a pei o se ... eletise.

Mitsubishi Eclipse toe fa'ailoga

Ua na'o se fa'amalositino fa'apitoa, e leai se feso'ota'iga i le Mitsubishi po'o le lalolagi moni. Ae o le ā sou manatu?

Faitau atili