Hyundai i30 Fastback N. Albert Biermann, vaega lona tolu.

Anonim

Ua 18 masina talu ona fa'alauiloa e Hyundai le fa'ata'ita'iga muamua N-laina. Fanau i Namyamg ma fa'atupuina i le Nürburging, fa'ata'ita'iga N-division 2 a Hyundai (Hyundai i30 Hatchback N ma Veloster N) ua maua ni iloiloga lelei tele.

O iinei i Razão Automóvel, ua matou tuʻuina atu foʻi i faʻataʻitaʻiga o le vaega N o Hyundai. Afai e te leʻi vaʻai i ai, e tatau ona e vaʻai i le vitio a Guilherme Costa i le uili o le Hyundai i30 N hatchback.

E pei o lea, ina ua valaaulia i matou e Hyundai e suʻe le Hyundai i30 N Fastback fou, o le faʻataʻitaʻiga lona tolu i le N laina, i luga o le auala ma le taamilosaga, e le mafai ona matou teena.

O le a lena?

O le Hyundai i30 N Fastback o le Hyundai muamua 5-faitotoa coupe ma o se talosaga tulaga ese i le vaega C. O lenei faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻatinoina i le faʻalauteleina o vaʻavaʻai o le vaega taʻaloga a Hyundai, lea pe a maeʻa le manuia o le Hyundai i30 N o le lima faitotoa o le a le ia faigata (ua uma ona maua e Hyundai 2000 poloaiga mo lenei faʻataʻitaʻiga fou).

Ole Hyundai i30 N Fastback e 120mm le umi ae 21mm le pu'upu'u nai lo le hatchback. O le toso faʻatasi o le 0.297 Cd, ae i le hatchback o lenei tau o le 0.320 Cd.

Kiliki i luga o le ata o loʻo i lalo ma vaʻai i faʻamatalaga o lenei faʻataʻitaʻiga.

Hyundai i30 Fastback N Performance-5

O le pito i tua o lo'o i ai se paipa ta'ilua, fa'aleaga ma fa'amau fa'apitoa. O le moli o le puao e totonugalemu ma tafatolu, o se faʻamatalaga e le faʻaalia.

O le Hyundai i30 N na fausia ma se sini e tasi: ia tuʻuina atu le maualuga o le taʻavale fiafia i a tatou tagata faʻatau e ala i se faʻataʻitaʻiga maualuga taugofie.

Albert Biermann, Ulu o Suesuega ma Atinaʻe Hyundai

O numera

I lalo o le pulou le Hyundai i30 N Fastback ei ai se afi turbo 2.0 lita ma 4 cylinders, lea e mafai ona maua 250 po o le 275 horsepower. I vaega uma e lua o loʻo i ai le 353 Nm o le malosi, ma faʻatasi ai ma le faʻaogaina o galuega e mafai, mo ni nai sekone, e oʻo atu i le 378 Nm.

Na e iloa lena mea?

O le mataitusi N o lenei laina mai Hyundai e tolu uiga. O loʻo faʻatusalia, muamua, le nofoaga autu o suʻesuʻega ma atinaʻe a le Hyundai i le itumalo o Namyang i Korea i Saute. Lona lua, o loʻo faʻatatau foi i le Nürburgring, lea e faʻavae ai le nofoaga autu o suʻega N-vaega. "N" e faʻatusalia ai se chicane.

O le saoasaoa mai le 0-100 km / h e faia i le 6.1 sekone ma le maualuga o le saoasaoa o le 250 km / h, o lenei mo le pito sili ona mamana o le laina faʻapipiʻiina ma le faʻatinoga o faʻatinoga.

E ui ina na o le avanoa i le 6-speed manual gearbox, o le Hyundai i30 N Fastback e faʻatautaia le faʻataʻitaʻiina o se faʻatonuga faʻalauiloa, o se faiga e taʻua e Hyundai o le "Assisted Start System". E faapefea ona aoga? Faatasi ai ma le fa'atonuina o le mautu fa'aeletonika ma tape le pipi'i, e mafai ona fa'aogaina le mea muamua e ala i le fa'amatu'u o le pedal pipii i totonu ole 5 sekone pe a uma ona fa'avavevave i le fa'ato'a atoa.

O le ogalaau e iai le malosi o le 450 lita, 55 lita e sili atu nai lo le hatchback. Ose fa'aopoopoga mo i latou o lo'o su'e se avanoa e sili atu le fetuutuuna'i.

Atiina i le Inferno Verde

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi na faʻataʻitaʻiina i le Nürburgring e Hyundai N o loʻo feagai ma se vaitaimi umi o suʻega tumau. O ta'avale na fa'ata'ita'ia e faia i le va o le 420 ma le 480 laps ole Nürburgring GP Circuit ile na'o le 4 vaiaso, tusa lava po'o le a le tau. O kilomita o loʻo ufiufi e mafai ona oʻo atu i le 180 afe, i tulaga faigata tele, e tutusa ma le averesi o le taamilosaga o le olaga o se taavale.

uamea fai fale

O le Hyundai e gaosia ana lava uamea ma o le Hyundai i30 N Fastback o le 51% maualuga le malosi ua gaosia e Hyundai.

E pei o le hatchback, o le infotainment system o loʻo i ai se lisi N faʻapitoa, lea e maua ai faʻamatalaga e uiga i le telemetry, taimi ma le mea e mafai ai ona tatou faʻavasegaina taʻitoʻatasi le taʻavale ma fatuina se auala avetaʻavale e fetaui ma a tatou lava tofo.

Hyundai Smartsense

I le faaopoopo atu i le faʻatinoga, e leʻi faʻagaloina le saogalemu. O le Hyundai i30 N Fastback ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapolopolo aupito lata mai mai le laina i30. E pei o lea, e iai a matou faiga fa'apei Tuto'atasi Fa'alavelave Fa'afuase'i, Faiga Fa'aleleia o Lane ma Aveta'avale Fativai Lapata.

Hyundai i30 Fastback N Fa'atinoga-1-2

Faia i Europa

Le Hyundai i30 N Fastback o le a gaosia i le South Korean brand's factory i Nošovice, Czech Republic. O lenei falegaosimea na faʻauluina i le 2008 ma e iai le gafatia e gaosia ai le 350,000 taʻavale i le tausaga, o loʻo faʻapipiʻiina i le 3.3 kilomita le suʻega e faʻataʻitaʻiina ai taʻavale uma.

O le Hyundai i30 N Fastback na taunuu i Potukale ia Mati 2019, ma le tau o le 42,000 euros mo le avanoa i le laina ma le 45,500 euros mo le faʻataʻitaʻiga ma le 275 hp ma le pusa faʻatinoga.

Faitau atili