BMW X4 ola ma lanu i le Geneva Motor Show

Anonim

O le tupulaga muamua o BMW X4 sa i ai se olaga puupuu, na o le fa tausaga, ae o taunuuga faapisinisi o lona SAC (Sports Activity Coupe) e tatau ona lava faamalosiau mo BMW e aua le faamaimaua le taimi e faalauiloa ai le lona lua o augatupulaga, ua uma ona maua mai le BMW X3 aupito lata mai, tuuina atu i le tausaga talu ai.

O le Bavarian brand e folafola atu se faʻataʻitaʻiga sili atu ona matua ma se amio faʻamalosia sili atu, faʻaopoopo i le sili atu o quota i totonu ma le faʻamalosia i meafaigaluega tekonolosi.

BMW X4 tuputupu ae: tele avanoa avanoa

O le BMW X4 fou e tupu aʻe i fua, sei vagana ai le maualuga e 2 mm maualalo ifo nai lo le muamua, ma o le mea sili e faʻamanuiaina o le pasese pito i tua, poʻo ona vae, lea ua i ai nei le 24 mm sili atu avanoa avanoa. O le vaega o atopaʻu e tupu teisi foi, ua 525 lita nei.

BMW X4 2018

E ui lava i le tuputupu aʻe i fua, o le X4 faʻasalalau le faʻaitiitia o le mamafa e oʻo atu i le 50 kg, aʻo faʻaititia le toso i le 10%, faʻatasi ai ma le Cx i le taimi nei o le 0.30.

sili atu tekinolosi

Afai o le mamanu pito i fafo o loʻo tumau pea le fua tutusa e pei o le mea muamua, o le atinaʻeina o totonu e sili atu ona iloa. O le taunuuga, e sili atu i mea uma, o le vaetamaina o se uili multifunction fou, se 12″ numera meafaifaʻaili laupapa ma tekinolosi Black Panel ma se faiga infotainment fou e aofia ai le 10.25″ touchscreen, e mafai foi ona talia poloaiga e ala i leo po o taga.

O le lisi o meafaigaluega talafeagai e lautele, o le tele o latou filifiliga: e mafai ona sau ma le Bi-LED pito i luma optics e pei o tulaga masani, Ulu-Up Fa'aaliga, taualuga panoramic po o tolu-sone ea malulu. A o'o mai i le saogalemu, matou te maua meafaigaluega e pei o le fa'alavelave fa'asaga i luma, taofi fa'alavelave fa'afuase'i tuto'atasi ma le su'esu'eina o tagata savali.

E ono afi e maua

O le X4 fou o lo'o fa'aalia ai afi penisini e tolu ma afi tiso e tolu, ua fa'apipi'iina uma i le fa'aliliuga otometi e valu-saosaoa Steptronic ma le ta'avale uma:

  • BMW X4 xDrive20i — 2.0 4cyl. laina, 184 hp
  • BMW X4 xDrive30i — 2.0 4cyl. laina, 252 hp
  • BMW X4 M40i — 3.0 6cyl. laina, 360 hp
  • BMW X4 xDrive20d — 2.0 4cyl. laina, 190 hp
  • BMW X4 xDrive25d — 2.0 4cyl. laina, 231 hp
  • BMW X4 M40d — 3.0 6cyl. laina, 326 hp

Ae mo le taunuu mai i Potukale, o faʻamatalaga lata mai o loʻo faʻaalia ai o le X4 fou o le a maua i faʻatauga a le atunuʻu mai le amataga o le taumafanafana.

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili