Le mea e sili ona manaʻomia? Toyota Supra o le Furious Speed muamua ua alu i luga mo le faʻatau

Anonim

I le faaopoopo atu i le Dodge Charger e Dominic Toretto (Vin Diesel), o le moli Toyota Supra e Brian O'Conner (Paul Walker), e aunoa ma se masalosalo, o se tasi o fetu o taavale e ulufale i le ata muamua i le saga The Fast and le Furious , 2001).

20 tausaga talu ona maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le ata muamua - aʻo alu le taimi ... - o se tasi o Toyota Supras o loʻo faʻaaogaina i le ata ua tuʻuina atu nei mo le faʻatau atu e Barret-Jackson, i se mea o le a faia mai ia Iuni 17 i le 19 i Las Vegas, ISA.

O lenei Toyota Supra na faʻaalia foi i le faʻasologa, Speed Furious (2 Fast 2 Furious, 2003). Ae peitaʻi, afai latou te le manatua le vaʻaia iina, e mafua ona, i le ata lona lua, na leiloa lona lanu lanu moli - Candy Orange ma se penina maeʻa, o le mea lava lea e tasi na faʻaaogaina e Lamborghini i Diablo -, faʻaalia ma se lanu auro. Ina ua maeʻa le ata lona lua, na toe faʻafoʻi atu Supra i le faʻamatalaga muamua o le ata muamua.

Toyota Supra Furious Speed

E le na o le pau lea o le Supra i nei teuga e ofuina i le ata - o le isi Supra na faʻatau atu i le 2015 mo € 167,000. O le iunite o loʻo tuʻuina atu nei mo le faʻatau atu na faʻaaogaina i le tele o vaʻalele fafo ma totonu, e aunoa ma se faʻamatalaga pe na faʻaaogaina i vaaiga na faia ai.

O le a le mea na suia mo le ata tifaga?

O suiga uma na faia i le Toyota Supra mo le ata muamua na faia e Eddie Paul o le Shark Shop i El Segundo, Kalefonia.

Afai o le lanu moli e mafai ona vaʻaia mai le kilomita le mamao, o le Iapani GT o loʻo i ai, i fafo, se ata i le itu e taʻua o le "Nuclear Gladiator". O suiga e le na o le teuteuga; e mafai ona tatou vaai i se pusa tino e aofia ai le Bomex spoiler luma ma sakete itu, a TRD hood ma se "le mafai-e-le-vaai" APR apaau lua, topped uma i se seti fou 19-inisi M5 uili. ″ mai Racing Hart.

Toyota Supra Furious Speed

Matou te faanoanoa i le amataga o le a matou talepeina miti a le toatele o tamaiti o loʻo faitau i lenei tusiga, ae e le pei o le mea o loʻo tatou vaʻaia i le ata tifaga, lea e foliga mai e lava le "mana" a Brian O'Connel's Toyota Supra mo se tamaʻi autau, le o le mea moni o lalo ifo o le pulou o loʻo tumau pea le "stock" Supra, o lona uiga o loʻo faʻaauau pea le tutusa o faʻamatalaga e pei o le faʻataʻitaʻiga faʻasologa.

2JZ-GTE

E le faapea e i ai se mea sese… I le uma, o le 2JZ-GTE lauiloa lenei, o le poloka o le ono cylinders i-laina ma le 3.0 l gafatia ma supercharged, e mafai ona gaosia 325 hp (North American specification). Ae ui i lea, o iinei o loʻo faʻapipiʻiina i le fa-saosaoa otometi faʻasalalau (e ui o le ki e foliga mai o se tusi lesona).

Toyota Supra Furious Speed

E pei lava o se faʻamatalaga, o le isi Toyota Supra na faʻaaogaina i le Furious Speed, faʻatau atu i le 2015, na faʻatautaia moni lava i le ata. O le mea e malie ai, e ui lava i le vaʻaia o lona faʻaleleia o taavale, sa sili atu ona tauagafau 2JZ-GE, o le atmospheric version ma le 220 hp, ae, i le isi itu, sa faʻapipiʻiina i le lima-saosaoa gearbox.

Afai o lenei mea na maua ai le 167,000 euros, o le a le tele o le a faʻaaogaina e lenei Toyota Supra i le mataupu muamua o le Furious Speed saga e faʻatau atu? E leai se tau fa'aagaga ma o le ta'avale o le a fa'atasi ma se tusi faamaonia o le moni ma pepa eseese e uiga ia te oe.

Le mea e sili ona manaʻomia? Toyota Supra o le Furious Speed muamua ua alu i luga mo le faʻatau 4420_5

Faitau atili