184 hp ma oʻo atu i le 270 kilomita o le tutoʻatasi (NEDC2) mo le Mini Eletise muamua

Anonim

Ua leva ona faʻatali, o le eletise eletise o le MINI faʻamaonia ua iu lava ina avea ma mea moni. E taʻua o le MINI Electric i Peretania, o iinei o le a taʻua ai Cooper SE.

I le matagofie e le'i tele se suiga pe a faatusatusa i ona "uso" ma se afi afi. Ae ui i lea, o nisi faʻamatalaga e faʻaalia e pei o le grille fou, o le toe faʻafouina o luma ma tua, uili fou ma le 18 mm faaopoopo o le maualuga o le fola (ona o maa) pe a faʻatusatusa i isi MINI (e faʻaavanoa ai le avanoa mo maa).

I totonu, o le eseesega e aofia ai le sili atu nai lo le 5.5 "meafaifaʻaili numera fou (se MINI debut) lea e tatau ona oʻo atu i le vaega o totoe i le 2020. O isi mea fou o le amataga lea o se eletise lima eletise i luga o se MINI mai faitotoa e tolu ma le. fesuia'i fa'atasi ma ituaiga ta'avale eseese. O le ogalaau na tausia lona malosi 211 l.

MINI Cooper SE
Vaʻai mai tua, o le Cooper SE e talitutusa lava ma isi Coopers.

masani "mechanics"

Faʻapipiʻiina i le afi tutusa e pei o le BMW i3s, o lona uiga, o se iunite e mafai ona faʻatau 184 hp (135 kW) o le mana ma le 270 Nm o le malosi , o le MINI Cooper SE faʻataunuʻuina 0 i le 100 km / h i le naʻo 7.3s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 150 km / h (faʻatapulaʻa eletise).

E ui lava ... laʻititi, o le Mini Cooper SE e le mama le mamafa, ma lona mamafa e oʻo atu i le 1365 kg (DIN), 145 kilokalama sili atu nai lo le Cooper S faʻatasi ai ma le faʻaogaina otometi (Steptronic) - ae, e le o se eseesega tele e pei ona iai. e foliga mai i le taimi muamua, pe a mafaufau i le mamafa o maa.

Talu ai o loʻo matou faʻatatau i maʻa, o le pusa e iai le malosi o le 32.6 kWh ma faʻatagaina e faimalaga i le va. 235 ma le 270 kilomita (WLTP tau faʻaliliu i NEDC). E fa auala ta'avale o lo'o avanoa fo'i: Ta'aloga, Mid, Green ma Green +. O le Cooper SE o loʻo faʻaalia ai foʻi ni auala faʻafouina e lua (muamua mo le BMW Group) e mafai ona filifilia tutoatasi mai le auala avetaʻavale.

MINI Cooper SE

I totonu, o se tasi o nai mea fou o le 5.5'' meafaifaʻaili numera i tua o le uili.

Mo le taimi nei, e le o iloa pe fia le tau o le MINI Cooper SE fou i Potukale pe o afea foi e maua ai le tram a Peretania i Potukale.

Faitau atili