O lenei Toyota Land Cruiser tau e sili atu nai lo se G-Class fou

Anonim

I le lalolagi o "mama ma faigata" fanua uma, o le Toyota Land Cruiser FZJ80 nofoia, i lana lava aia, se nofoaga iloga. Fanau mai i le suiga i le va o le 80s ma le 90s o le seneturi talu ai, o lenei mea na tuʻufaʻatasia ai totonu faʻalelei na sili atu ona faʻalelei nai lo na muamua ma ni auala e faigata ona fetaui.

Masalo ona o nei mea uma, na filifili ai se tagata faʻatau i le US e totogi se $ 136,000 mataʻina (latalata i le 114 afe euros) mo se kopi faʻaaogaina i se faʻatautuʻi faʻalauiloaina e le upega tafaʻilagi Aumai se Trailer. Naʻo le tuʻuina atu ia te oe o se manatu, i lena atunuʻu o tau Mercedes-Benz G-Class, e aunoa ma lafoga, 131 750 tala (e tusa ma le 110 afe euros).

Afai e foliga faʻateleina lenei tau ia te oe, ia tatou "puipuia" le aofaʻi o loʻo teu faʻafaigaluega i lenei Land Cruiser FZJ80 ma nisi mea moni. O le sau mai le laina gaosiga i le 1994, talu mai lena taimi o lenei faʻataʻitaʻiga na ufiufi na o le 1,005 maila (e tusa ma le 1600 kilomita), o se fuainumera e ono avea ai ma Land Cruiser ma le itiiti ifo kilomita i le lalolagi.

O lenei Toyota Land Cruiser tau e sili atu nai lo se G-Class fou 4449_1

O se "War Engine"

I le "Toyota universe" o loʻo talanoa e uiga i se afi afi penisini ono-silinder e masani ona tutusa ma le 2JZ-gte, o le powertrain faʻagogo na faʻaaogaina e le Supra A80. Ae ui i lea, o le in-line ono-silinder afi penisini e animated lenei Land Cruiser o le isi: le 1FZ-FE.

Faʻatasi ai ma le malosi o le 4.5 l, e tuʻuina atu le 215 hp ma le 370 Nm ma e fesoʻotaʻi ma le fa-saosaoa otometi faʻasalalau. O le Traction, i le isi itu, o loʻo pulea, e pei ona faʻamoemoeina, o se faiga faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma pusa faʻapipiʻi ma loka mo le eseesega i tua ma luma.

Toyota Land Cruiser

O le "faʻamaoniga" o le maualalo o maila.

Ina ia "faʻamaeʻaina" lenei Toyota Land Cruiser matou te maua ai se lisi o meafaigaluega o loʻo faʻaalia pea i aso nei. A leai sei tatou vaai. E iai a matou ea malulu, faʻalogo leo, nofoa paʻu, faʻatautaia o le folau, faʻaulu eletise, fitu nofoa ma faʻaopoopoga masani mai le taimi na faʻalauiloa ai, e pei o faʻapipiʻi laupapa i totonu o le fale.

E manino lava, o lenei iunite e leʻi feagai ma faigata o laufanua uma ma, e oʻo lava i ni nai kilomita na ufiufi, o le faʻamoemoega lea o se polokalame faʻaleleia lelei. O le mea lea, na maua ai suiga masani o suauʻu, suia uma paʻu e fa i le 2020 ma maua ai foi se pamu suauʻu fou i le 2017.

Faitau atili