O ata sipai e faʻamaonia ai o le BMW 2 Series Active Tourer o le a iai se isi augatupulaga

Anonim

I le taimi o le tele o faʻailoga ua fiu i luga o le MPV (minivans) vaega, BMW, o se tasi o le mulimuli e ulufale i ai, e foliga mai o le a avea foi ma se tasi o le mulimuli e alu. BMW ua sauni e fa'alauiloa se augatupulaga fou o Fa'asologa 2 Active Tourer.

Na maua muamua i le suʻega i le 2019, o le 2-Series Active Tourer ua faʻaalia nei ma le faʻaitiitia o faʻailoga i luga o le Nürburgring circuit, e mafai ai ona e vaʻai i le tele o laina o le BMW MPV lona lua lea na faʻalauiloaina i le 2014.

O le ata e masani ai, ae o loʻo i ai se matou pito i luma fou ma moli faʻauluulu LED, e sili atu le muscular ma le taʻaloga foliga ma, e pei ona e faʻamoemoeina, o se fatugaʻo lua lapoʻa.

fotos-espia_BMW 2 Ta'amilosaga malosi

I totonu, mai le mea itiiti e mafai ona tatou vaʻaia, o loʻo manino le mataʻutia o le a faʻaalia ai lau, faʻatasi ai ma mea faʻapipiʻi meafaigaluega ma le infotainment system o loʻo faʻaalia i autafa.

O le a le mea ua uma ona iloa?

Faʻatulagaina mo lona amataga i le Munich Motor Show, o le lona lua o augatupulaga o le MPV Siamani o le a faʻavae i luga o le lomiga lata mai o le UKL platform (lea o le a faʻaaogaina foi e tupulaga fou o le X1 ma le X2), ma o le a tuʻuina atu i ai. O afi tisi, penisini ma le fa'atupuina fa'atulafonoina fa'a-plug-in hybrid versions.

O mea uma e faʻaalia ai o le a tuʻuina atu e lenei augatupulaga lona lua o le Series 2 Active Tourer le tele o avanoa, e le gata mo pasese, ae faʻapea foʻi mo atopaʻu. Ae ui i lea, o le pito fitu nofoa Gran Tourer version e foliga mai o loʻo i ai ona "aso faanumera".

fotos-espia_BMW 2 Ta'amilosaga malosi

O lo'o tumau pea le fa'asologa o le monocab, ae ua sili atu ona foliga "muscle".

Ona o le mou atu o le umi o le Series 2 Active Tourer, o se fesili e tulaʻi mai: Pe o le "masani" Series 2 Active Tourer e tupu aʻe teisi teisi e maua ai ni nofoa faaopoopo se lua? Pe o le a mulimulitaʻi BMW i tulagavae o le au-faʻatauvaʻa Mercedes-Benz ma faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga fitu-nofoa o le X1 i le lumanaʻi e tauva ma GLB?

Faitau atili