Mercedes-Benz EQT Manatu. 7-nofoa MPV mo aiga i luga o "fa'aputuga"

Anonim

O LE Mercedes-Benz EQT Manatu o loʻo faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, lea i le sefulu tausaga talu ai na matou molimauina ai le mou atu o minivans mai le faʻafanua (o se tasi o latou o le Mercedes R-Class MPV).

Na suia i latou e le osofaʻiga a le SUV ina ua iloa e aiga latou te le manaʻomia MPV e ave ai a latou fanau i le aʻoga pe alu i tafaoga faʻatasi i le tausaga (e sili atu, i Europa, o faʻailoga o tagata e faʻaalia manino ai le numera o tamaiti i le tasi. ua vaaia le faaitiitia o le aiga).

SUVs e masani ona i ai se uiga sili atu ona paleni auala ma se ata e sili atu ona talisapaia, ae o loʻo i ai totonu o loʻo i ai i totonu e masani ona faʻatauvaʻa - ma taugata - nofoa nofoa e fiafia i ai i latou e faia ma i latou e faʻatau.

Mercedes-Benz EQT Manatu

Ae, e tusa lava pe faʻaitiitia, o loʻo i ai le manaʻoga mo tagata e feaveaʻi, pe o le tele o aiga, pe o kamupani felauaiga pasese, poʻo le tele o tiliva, i lenei tulaga o loʻo tuʻuina atu e faʻatau pisinisi o lenei ituaiga o tino ua uma ona gaosia e Mercedes-Benz i lana Citan. , Sprinter ma Vasega V laina.

I le tulaga mulimuli o loʻo i ai se vaʻaiga manino i totonu o le tagata faʻatau o le T-Class fou (lea o le ai ai faʻamatalaga ma afi afi ma lenei EQT), talu ai o le sili atu le faʻaogaina o le V-Class (4.895 m) e laʻititi lava. nai lo le T (4.945 m) lea e taʻua e Siamani o se van compact, ae i le toetoe lava 5.0 mita umi, 1.86 m lautele ma 1.83 mita maualuga, e le o se taavale laitiiti.

Florian Wiedersich, le pule o le maketiina o oloa a le EQT, ua faailoa mai e faapea "o le manatu o le manumalo lea i se ituaiga o tagata faatau e taua tele le tau ma o loʻo malamalama o SUV faʻapitoa e taugata tele, ae o loʻo manaʻomia se fofo felaʻuaʻi aoga, vateatea ma mo se vaega e ono toatele tagata e faaaogāina”.

Mercedes-Benz EQT Manatu. 7-nofoa MPV mo aiga i luga o

E oo atu i le toafitu i latou e nofoia ma e oo atu i le toalima pepe

O le Mercedes-Benz EQT Concept o loʻo i ai faitotoa faʻafefe i itu uma e lua e maua ai se avanoa lautele ina ia mafai ai ona maua nofoa taʻitoʻatasi i le laina lona tolu (lea, e pei o le tolu i le laina lona lua, e mafai ona maua nofoa o tamaiti).

Mo lenei faʻamoemoe, e aoga tele le faʻaogaina o tua o nofoa i le laina lona lua (o loʻo faʻamautu) gaugau ma alu ifo i lalo i se gaioiga e tasi, aua o se mea faigofie tele, faʻavavevave e fausia ai se pito i lalo. O nofoa laina tolu e lua e mafai foi ona agai i luma ma tua i ni nai senitimita e pulea ai le avanoa mo i latou o loʻo nonofo i tua pe faʻateleina le tele o atopaʻu, pe aveese foi mai le taʻavale e faʻateleina ai le gafatia.

O le laina lona lua ma le tolu o nofoa

O le ai ai fo'i se fa'auiga tino pupuu, fa'atasi ai ma na'o le lua laina o nofoa (i le Citan, T-Class ma le EQT), ma le umi atoa e tusa ma le 4.5 m.

O totonu o le vateatea (lea e mafai ona faʻamoemoeina mai fafo e ala i foliga sikuea o le tino ma le taualuga maualuga, o loʻo i ai se nofoaga tutotonu translucent) e pulea e lanu paʻepaʻe ma uliuli, i totonu o le paʻu paʻu (vaega toe faʻaaogaina) o le paʻepaʻe. nofoa ma totonu o le dashboard o lona vaega pito i luga o loʻo aofia ai se vaega e teu ai semi-tapuni (i luga aʻe o meafaigaluega, e mafai ona tuʻu ai mea laiti poʻo pepa e te manaʻo e maua).

EQT taualuga

O le lapotopoto iila lanu uliuli ea ea, o le u'amea mae'a elemene ma le multifunctional uili fa'atasi ma Touch Pule fa'amau e fausia ai se feso'ota'iga vave i le va'aiga fa'ata'ita'iga pasese a Mercedes.

O le mea lava lea e tasi e mafai ona fai e uiga i le MBUX infotainment system, lea e mafai ona pulea e ala i le 7 "center touchscreen, e ala i faʻamau i luga o le uili poʻo le filifiliga, e ala i le fesoasoani leo "Hey Mercedes" ma le atamai faʻapitoa (lea o le a aʻoaʻoina ai le avetaavale masani. i le aluga o taimi ma e oʻo lava i le tuʻuina atu o gaioiga masani, e pei o le valaʻau i se tagata o le aiga i le Aso Faraile pe a fai o se faiga masani).

Mercedes-Benz EQT totonu

Genes fa'aonaponei ole Aiga EQ

E ui e leʻi faʻaalia lana faʻasologa mulimuli-gaosiga faʻasologa - lea o le a taia ai le maketi i le afa lona lua o le tausaga a sau, i ni nai masina talu ona maeʻa le T-Class ma afi penisini / Diesel - o lenei taʻavale manatu e faigofie ona iloa o se sui o le EQ. aiga i tafatafa o le dashboard Black pito i luma i le va o moli ulu o le LED ma se fa'ai'ila iila ma fetu i tua.

Mercedes-Benz EQT Manatu

O nei fetu (maua mai le faailoga Mercedes) o lapopoa eseese ma se aafiaga 3D ona toe faia lea i totonu o le taavale atoa, pe i luga o le 21″ uili uʻamea (o le tulaga masani o le a laʻititi, masalo 18" ma le 19"), i luga o le panoramic. taualuga ma luga o le laupapa sikola eletise lea o loʻo tuʻuina atu ai le manatu e faʻafesoʻotaʻi ma gaoioiga paganoa (faʻatasi ai ma se pulou ma meafaigaluega talafeagai mo le gaioiga, faʻapipiʻi i tua o nofoa e lua i le laina lona tolu).

Fa'apena fo'i fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga EQ, o lo'o iai se moli fa'alava LED i le lautele atoa o le fa'ata'ita'iga, lea e fesoasoani i le fa'atupuina o le fa'atusatusaga fa'aletonu ma fa'apea fo'i se saini fa'ata'ita'iga i le po.

Mercedes-Benz EQT Manatu

i le mea lilo a atua

E itiiti se mea e iloa e uiga i le faʻaogaina o le Mercedes-Benz EQT Concept… i nisi tulaga e leai se mea. O le taʻavale faʻavae o le a faʻasoa i le tupulaga fou o le Citan (faʻatasi ai ma faʻaliliuga e lua, Panel Van ma Tourer), lea o le a faʻalauiloaina i le 2021, ma o le lithium-ion maa e tatau ona tuʻu i luga o le fola o le taavale, i le va o le lua. au.

Mercedes-Benz EQT Concept totogi

O le a laʻititi nai lo le 100 kWh o le EQV (o lona eletise eletise e sili atu i le lima mita le umi, o se taʻavale sili atu le mamafa), lea e mafai ai mo le 355 km ma uta o le 11 kW i le taimi nei (AC) ma e oʻo lava i le 110. kW i le taimi tonu (DC).

E le tatau ona tatou mamao ese mai le mea moni pe a tatou faʻamoemoe mo se maa e iai le malosi i le va o le 60 kW ma le 75 kW, mo le tutoʻatasi i le faasologa o le 400 km, o nei faʻatusatusaga uma.

Fa'amatalaga pito i luma ma fetu Mercedes

I lenei laʻasaga lea e naʻo le Mercedes-Benz EQT o loʻo i ai o se manatu ma na o le silia ma le tausaga talu ona taunuu i luga o le maketi, oi latou e nafa ma le faʻailoga fetu e le o naunau e faʻaalia nisi faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa, ma aloese mai le tuʻuina atu o le tele o mea lelei. i le tauvaga...

Faitau atili