Staria. O ata muamua o le MPV fou a Hyundai ma vaalele vaalele

Anonim

O le SUV / Crossover e mafai lava ona "mamago" mea uma o loʻo siomia ai i latou, ae ui i lea, e leʻi fiu Hyundai i luga o le MPV ma o lea ua sauni e faʻaalia le Hyundai Staria.

Sui i le Hyundai H-1/Starex/iMax (o le taavale lava e tasi, ae eseese igoa e faalagolago i lomiga ma maketi), e le o iloa pe o le a sau le Staria i Europa.

E ui ina fai mai Hyundai o le a faʻatau atu i "maketi filifilia", o le mea moni e leʻi faʻaalia mai po o fea maketi o le ai ai nei. I soʻo se tulaga, na filifili le South Korean brand e faʻatali lana faʻataʻitaʻiga ma faʻaalia se seti o teasers e le gata mo fafo, ae faʻapea foʻi mo totonu.

Hyundai Staria

foliga i le lumana'i

I fafo, o le vaaiga i le lumanaʻi o le Hyundai Staria o loʻo tu i fafo (e fai mai Hyundai e pei o se vaʻa vaʻalele) ma le pito i luma o loʻo pulea e se taʻavale LED lautele atoa ma moli ulu e lua i se tulaga maualalo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le itu, o le teaser e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i faitotoʻa faʻaseʻe lua ma tua, o le faʻailoga o lamepa e lua i se tulaga tuʻusaʻo e foliga mai e faia i le LED.

Hyundai Staria
Va'ai i le talaaga, o le Hyundai Staria e tulaga ese mo lona maualuga maualuga o le tino.

o se potu malolo i luga o uili

E mafai, e tusa ai ma Hyundai, "e tuʻuina atu se poto masani i luga ole vaʻa", o le mea na faʻaalia e le Staria's teasers totonu o se laupepa tutotonu tele mo le infotainment system ma (tele) avanoa.

O le mea e malie ai, e foliga mai e leai se mea faigaluega faʻapipiʻi, ma le avanoa e suia i se faʻaaliga ulu poʻo faʻamatalaga e faʻaalia i luga o le ogatotonu, mo se faʻataʻitaʻiga, ile Tesla Model 3.

Staria. O ata muamua o le MPV fou a Hyundai ma vaalele vaalele 4463_3

I totonu foi o le teaser, o loʻo i ai faʻasalalauga e faʻalautele ai le lautele atoa o le dashboard, nofoa taʻitasi (atonu e naʻo le pito i luga) ma le tele o avanoa e teu ai.

Ae mo le masini poʻo le tulaga o le Hyundai Staria fou, o le South Korean brand o loʻo tausia, mo le taimi nei, lenei faʻamatalaga i le "mea lilo a atua".

Faitau atili