Na matou suʻeina le BMW X1 plug-in hybrid. Le sili o le X1?

Anonim

Na taunu'u ma le toe fa'afouga na fa'atatau i ai le vaega atoa, BMW X1 xDrive25e e, i le taimi lava e tasi, o le sili ona malosi o le X1, sili ona siʻosiʻomaga ma o se tasi e sili ona taugofie.

I le uma, e ui lava i ana afi e lua e faʻamaonia ai le 220 hp o le maualuga tuʻufaʻatasia malosi ma le 385 Nm, o lona faʻaaogaina o loʻo faʻasalalau i le 1.7 l / 100 km ma le faʻaaogaina i le 39 g / km.

Atonu, i luga o pepa, e sili ona taugofie, ae o le tau o lenei faʻapipiʻi faʻapipiʻi e amata i se tele. 49 350 euros . Ioe, e moni o le penisini X1 e amata ile €40,850 ma le Diesel e amata ile €39,270. Ae e moni foi o le muamua e 136 hp ma le lona lua na o le 116 hp.

BMW X1 xdrive 25e

O le mea lea, o le pito sili ona lata mai o le Siamani SUV laina e ofoina atu i lenei X1 xDrive25e o le xDrive18d lea, ma na o le 150 hp, e oʻo atu i le 50 670 euros, e amata ai. I le uma ai o na mea uma, o loʻo i ai se fesili e tulaʻi mai: e ui lava i le tau, o le BMW X1 xDrive25e le tasi e ofoina atu le aoga sili? Ina ia iloa, matou te faia se suʻega.

Fa'alenatura

E pei o lona "uso tele", le X3 xDrive30e, o le X1 xDrive25e foi e faia se galuega lelei e faʻafefe ai le mea moni o loʻo i ai se meaʻai fefiloi o electrons ma octane.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni, ina ua ou pikiina i luga o le paka BMW e tatau ona ou gauai atu i auiliiliga e iloa ai le eseesega mai isi X1, e pei o le faitotoa faʻapitoa e utaina poʻo nai faʻailoga e faʻaalia ai po o le a le faʻaaliga. I lenei auala, i isi mea uma o le X1 xDrive25e o ... o le X1. E mamao ese mai le foliga le migao o le augatupulaga muamua, o lenei faʻafouga lona lua o le SUV laʻititi a le BMW e sili atu ona masani, faʻapitoa ma matua.

Ma afai e moni, ia te aʻu lava ia, o aʻu lava o se tagata fiafia i le augatupulaga muamua ma lona tulaga masani o le uili tua - o le pulou umi ma le pito i tua - e tatau ona ou taʻutino atu o lenei augatupulaga lona lua o loʻo i ai se mamanu e sili atu ona mafai. fiafia "Greeks ma Trojans ".

BMW X1 taavale 25e
O lenei uta uta o se tasi lea o nai eseesega faʻatusatusa i le isi X1.

Tulaga Faamaonia Uma

Afai o le faʻavasegaina o le X1 xDrive25e i fafo e le o se galuega faigofie, i totonu e leai se eseesega. O iina, o eseesega o loʻo i ai faʻamatalaga ma faʻapipiʻi i lalo e sili atu nai lo menus faʻapitoa i le infotainment system ma le faʻaopoopoga faʻaopoopo e mafai ai ona tatou filifili e faʻasalalau i le 100% eletise.

BMW X1 xDrive 25e
O le lelei o le fausiaina ma meafaitino o faʻamatalaga iloga i luga o le X1.

O le tulaga masani foi o le BMW o le lelei o meafaitino ma le faʻapotopotoga, o se mea e sili atu ona manino pe a tatou tietie atu naʻo afi eletise ma le leoa e le faʻalavelaveina e le faʻafefe i taimi uma o palasitika.

I le vateatea mataupu, o le suiga i luma-uili taavale i lenei augatupulaga o le X1 faʻaauau pea ona faʻaogaina ana aseta ma luma ma tua malaga i le mafanafana. O le eseesega tele i le va o lenei ma le isi X1s o loʻo i totonu o le ogalaau, lea na vaʻaia ai lona malosi e pa'ū mai le 505 l i le 450 l, "fa'aaloaloga" o le manaʻoga e teu le 10 kWh maa i lalo o lona fola.

BMW X1 xDrive 25e

E ui ina matua atoatoa ma lelei ata, o le infotainment system e tele naua submenu.

Pe na maua e le eletise se sefe?

E pei ona fai mai le X1 xDrive25e mo ia lava le "igoa" o le lomiga sili ona taugofie o le laina, e talafeagai le amataina o le auiliiliga o le poto masani a le Siamani SUV i lenei tulaga.

BMW X1 xDrive 25e
O le poloaiga rotary e pulea le faiga infotainment o se aseta ergonomic sili.

Mo le amataga, o le faalauiloaina o le 49 i le 52 km e foliga mai e le mamao mai le mea moni. I le taimi o le suʻega na mafai ona ou ufiufi le 41 kilomita i le 100% eletise e aunoa ma ni popolega faʻapitoa e uiga i le tamaoaiga ma luga o auala fefiloi.

A uma le maa ma oso i totonu le afi afi, o le X1 e amata ona galue e pei o se faʻapipiʻi masani, faʻatasi ai ma le taumafaina e atagia mai i se auala sili ona faʻatuatuaina le "togafitiga" matou te tuʻuina atu i le pedal accelerator.

BMW X1 xDrive25e
O le meafaifa'aili laupapa e lelei le faitau e ui o le komipiuta i luga o le laupapa o lo'o tu'uina atu i se lau (matua) la'ititi.

I lenei auala, ina ua ou maua loʻu alualu i luma, na ou ausia averesi o 4.5 l / 100 km i luga o auala fefiloi. Ina ua ou manaʻo e suʻesuʻe le uiga sili atu ona malosi o le SUV Siamani, o nei mea na tulaʻi i tau i le va o le 7-7.5 l / 100 km. E sili atu tau fa'atusa mo fa'ata'ita'iga ma afi tiso nai lo fa'ata'ita'iga penisini e sili atu i le 1800 kilokalama.

Ia maitauina foi le lamolemole ma toetoe lava a le mafai ona iloa le faʻaogaina o le plug-in hybrid system lea e fesuiaʻi i le va o le afi afi ma le eletise (toetoe lava) e aunoa ma le iloaina.

BMW X1 xDrive 25e
E leai se mea o loʻo i ai menus e faʻamatalaina ai le auala e galue ai le hybrid system.

E manaia le ave taavale?

Ole mea masani, ole X1 xDrive25e e le natia le mea e iai: o se BMW. E ui lava i lona 1820 kilokalama, o le taofiga e pulea lelei le gaioiga o le tino (o se mea e le o galo i le maualuga o le eleele mo se SUV) ma maua ai se maliega lelei i le va o le mafanafana ma le taulimaina.

BMW X1 xDrive 25e
O le foliga o le X1 e taʻitaʻia e le faautauta.

I totonu foi o le mataupu malosi, o le taʻavale saʻo ma tuusaʻo e maua ai e le avetaavale le talitonuina pe a "osofaʻia le piʻo" ma le mea moni o loʻo i ai la tatou taʻavale fa-uili e faʻamautinoa ai o loʻo i ai le malosi i soʻo se tulaga. E ui lava i lea, o le amio e masani lava ona sili atu i le lelei nai lo le fiafia.

Ma le mea mulimuli, e tusa ai ma le faʻatinoga, e aunoa ma le faʻapea, faatasi ai ma le 220 hp ma le 385 Nm, o le X1 e faia se galuega sili ona lelei mo ia lava, e mafai ai ona faʻavavevave vave ma toe faʻaleleia lelei. O le mea moni, e tusa lava pe uma le maa, o loʻo i ai lava le matou taavale ina ia mafai ai ona matou o ese ma le faigofie.

BMW X1 xDrive 25e
O nofoa e fa'alelei ma ofoina lelei le lagolago pito i tua.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

I uiga lelei ua uma ona iloa o le BMW X1 e pei o le faʻapotopotoga ma le faʻaleleia lelei o le taulimaina, o le X1 xDrive25e faʻaopoopoina isi e pei o le faʻapolopolo ua faʻatagaina e le plug-in hybrid system.

BMW X1 xDrive 25e

O lenei logo "e ta'uleagaina" le plug-in hybrid variant.

Pe ua lava lea e fa'amaonia ai lau filifiliga? Ia, e ui lava o se tasi o afi sili ona taugata, o le mea moni o loʻo tumau pea e faʻaopoopo i le faʻatagaina o tupe teu tele, o le X1 xDrive25e o loʻo sili ona malosi o le X1.

E faasaga ia te oe, o loʻo i ai se ogalaau ua leiloa lona malosi e uu ai maa. Ae ui i lea, o le manatuaina e le o se "sala autu", o le X1 xDrive25e o loʻo tu i fafo o se filifiliga ogaoga e mafaufau i ai i le vaʻaiga o le SUV Siamani.

Faitau atili