eDriveZones. BMW hybrids e sui i le eletise na'o ia i sone maualalo

Anonim

BMW aumai i Potukale, faatasi ai ma le kamupani Potukale Critical TechWorks, o ana tekonolosi fou BMW eDriveZones , lea o loʻo atinaʻe talu mai le 2019.

O se tekonolosi e mafai ai e ana faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e iloa ai nofoaga e maualalo le faʻaosoina o le taulaga, e otometi lava ona suia a latou auala faʻasalalau i le 100% eletise. O se mea e mana'omia a'o avea le fa'aeletise, ma sili atu, ma fa'amatalaga i le maketi o ta'avale.

Ma o fea tatou te vaʻaia ai le tele o atunuʻu o loʻo faʻatapulaʻaina le ulufale atu o taʻavale i vaega eseese o latou taulaga, faʻatasi ai ma le faʻatagaga mo naʻo i latou e mafai ona faʻasalalau i le 100% eletise eletise i nofoaga maualalo.

Ua maua nei i nisi o aai Potukale

I se vaega muamua, o le BMW eDriveZones tekinolosi ua uma ona avanoa i taulaga o Lisbon, Porto ma Braga.

O se tasi lea o le tele o tekinolosi i le BMW Group's sustainability strategy, lea o loʻo faʻamoemoe le Munich brand e faʻamalosia ana tagata faʻatau e faʻaogaina le 100% eletise eletise o ana taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻalauiloaina femalagaaiga e aunoa ma se faʻaoso i nofoaga o taulaga.

E le o toe mamao, o lenei faiga o le a oʻo atu i le tele o taulaga ma sili atu faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le faʻailoga, lea ua manatu o se isi laasaga e le BMW i luga o le ala i le faʻaitiitia lelei o le faʻauluina o kasa kesi.

BMW 530e Ta'amilosaga
BMW 530e Ta'amilosaga

O le BMW eDriveZones o loʻo faʻamoemoe e faʻaititia le maualuga o le emisi i totonu o taulaga, faʻaleleia le olaga i totonu o taulaga, ma o le a maua i faʻataʻitaʻiga nei:

  • BMW 330e;
  • BMW 745e;
  • BMW X5 xDrive 45e;
  • BMW 530e.

Jaime Vaz, mai le Critical TechWorks development team, fai mai, "BMW eDriveZones ua setiina se tulaga fou alamanuia mo lona tulaga ese. O le faʻamaoniga lea e mafai e tekinolosi ona fesoasoani tele i se lumanaʻi gafataulimaina ma matou te fiafia e vaʻai i le Critical TechWorks o loʻo galue i lona atinaʻe.

Massimo Senatore, Fa'atonu Sili o BMW Potukale, fai mai "o lenei tekinolosi ua faʻamalieina faiga ua uma ona faʻatinoina e le BMW Group i le tulaga o le faʻaauau", e aofia ai, i le 2030, "50% o le aofaʻi o faʻatauga a le vaega e fetaui ma taʻavale eletise. ”.

Faitau atili