Ua sologa lelei taavale. Ua le toe i ai ni taavale leaga

Anonim

E masani lava o aʻu talaʻaga nei o le taunuuga o mafaufauga ou te faia i luga o le ala i le galuega. E tusa ma le 30 minute, lea ou te faʻasoa tutusa i le va o gaioiga e pei o le faʻalogologo i le leitio, mafaufau i le aso umi o loʻo i luma, avetaʻavale (pe a faʻatagaina feoaiga ...) ma le "malaga i le mayonnaise". E pei o le fai atu, mafaufau i mea sili ona loloto pe faavalevalea (o nisi taimi e lua i le taimi e tasi…) ae ou te le oo atu i loʻu taunuuga. Ma i Lisbon, i le 8:00 i le taeao, i luma o se taʻavale o loʻo faʻamalosi e le alu i luma, o le mea e sili ona ou faia o le "malaga i le mayonnaise".

Ma i le malaga mulimuli o lenei vaiaso, siosiomia e auala i itu uma ina ia aua nei fesuisuiai, na ou matauina ma mata eseese le tele o augatupulaga o faʻataʻitaʻiga mai le ituaiga tutusa ma le vaega tutusa i le tele o tausaga ma le evolusione e ofoofogia. E leai ni taavale leaga i aso nei. Na fa'aumatia i latou.

E mafai ona e fa'ata'amilo i le maketi ta'avale i le tele e te mana'o ai, e te le maua se ta'avale leaga leaga. O le a latou maua ni taavale e sili atu nai lo isi, e moni, ae latou te le maua ni taavale leaga.

I le sefululima tausaga talu ai na matou maua ai taavale leaga. Faatasi ai ma mataupu faʻatuatuaina, faʻalavelave mataʻutia ma uiga leaga o le fausiaina. I aso nei, o le mea e lelei ai, e le o tupu lena mea. Fa'atuatuaina ua o'o mai nei tulaga fa'ata'atia i so'o se fa'ailoga, fa'apea fo'i ma le fa'agaoioia ma le saogalemu. E o'o lava i le Dacia Sandero sili ona faigofie e fa'afefe ai le tele o ta'avale maualuga i le maasiasi i le sefulu tausaga talu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Fa'amafanafanaga, ea malulu, fesoasoani fa'aeletoroni, mana fa'amaonia ma se mamanu matagofie o mea uma ia e fa'atemokalasi. Matou te le toe totogia. Ma o se mea malie ona o le tamaoaiga o maketi ma faiga faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa na maua mai ai ia i tatou nei "aia tatau".

O le mea moni, o le eseesega tele i le va o faʻataʻitaʻiga mai vaega eseese ua faanenefu. O le eseesega i le fausiaina o le lelei, mafanafana ma meafaigaluega i le va o le B-segment ma le taugata E-segment ua le toe sili atu e pei ona i ai muamua. O le fa'avae o le pyramid ua fa'atupula'ia e ala i le osooso a'o i le pito i luga, o le vaega o le alualu i luma ua fai si faigata, taugata ma alu le taimi.

O se tasi o ituaiga e sili ona lagolagoina lenei manatu o Kia. O se evolusione mata'ina.
O se tasi o ituaiga e sili ona lagolagoina lenei manatu o Kia. O se evolusione mata'ina.

O le taavale i aso nei mo le "ola uma"?

I le isi itu, o aso nei e leai se tasi e faʻamoemoe e tumau le latou taʻavale e faʻavavau, aua e leai. O aso nei e ese le faʻataʻitaʻiga: o le taʻavale e tumau e aunoa ma ni faʻafitauli poʻo ni faʻalavelave i lona taamilosaga aoga aoga. E sili atu ona puupuu nai lo le taimi ua tuanai ona i lenei lalolagi o aga ma tala masani, lea e amata ai mea uma i le "i", o le tuai e vave . Ma o le fiafia i le taavale e faigofie foi ona leiloa. Vagana mo nisi faʻataʻitaʻiga "faʻapitoa".

O le tele naua o le tele o tagata tomai faapitoa ua oʻo lava ina faʻatonuina le "iʻuga o le vaitau o vasega masani". O le taimi nei o le manatu e leai se taavale i aso nei - o loʻo ou talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga masani ... - o le a ausia le tulaga o se faʻataʻitaʻiga masani.

E talafeagai. I aso nei, o taavale e tele lava "mea faigaluega" , e le fufuluina ipu po o lavalava (ae o nisi ua leva ona faʻamoemoe…), faʻapitoa i lona uiga ma e aunoa ma se uiga e tatau ona manatuaina.

Ole vaega leaga lea ole atina'e o nisi vaega ile pisinisi tau taavale, aemaise lava mo tagata fiafia e pei o tatou. O le mea lelei o le aso nei o taavale uma e aunoa ma se faʻalavelave e fetaui ma "Olympic minimums" o le lelei, saogalemu ma le faʻatinoga e tuʻu ai i tatou uma ma se ataata i luga oo tatou foliga. Mo sina taimi ioe...

Faitau atili