Duo, Bento ma Hippo. O faʻataʻitaʻiga 3 o le Renault mobility brand fou

Anonim

Na fa'aalia i le taimi o le fa'aaliga o le fuafuaga o le Renaulution, o lo'o sauni le Mobilize e "fa'afouina" le tautinoga a le Renault Group i le taulaga ma femalagaiga, ma ia faia i le Duo, Bento ma Hippo. tao".

Muamua, o le Fa'agaoioi le Duo , e maua mai le fa'ata'ita'iga EZ-1 ma sa fa'atulagaina ma le fa'asoa fegasoloa'i auaunaga i le mafaufau. Faatasi ai ma le na'o le lua nofoa, o le Duo o le sui fa'anatura ia Twizy ma o lo'o fa'amoemoe e tu'ufa'atasia le 50% mea toe fa'aaogaina i totonu o lona gaosiga ma avea ma 95% toe fa'aaogaina pe a mae'a lona olaga.

I luga aʻe o le Duo, ae faʻavae i luga, matou te maua le Fa'agaoioi Bento . Fuafuaina mo le tuʻuina atu ma le felauaiga o mea laiti i totonu o taulaga, o loʻo i ai se uta uta o le 1 m3 o le gafatia, ma e tatau ona suitulaga i le tasi nofoa o Twizy, faʻavaeina o ia lava o se tauva i le Citroën My Ami Cargo.

Mulimuli ane, o le Fa'agaoioi Hippo o se ta'avale fa'apitoa, 100% eletise, fa'atulagaina mo tiliva i totonu o taulaga. Faʻafetai i lona mamanu faʻapitoa, o le Hippo o loʻo i ai le tele o mea faʻapipiʻi avega e mafai ona felauaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, oloa pusaaisa. O lona maualuga maualuga o le uta e tusa ma le 200 kilokalama ae o lona mamafa mamafa e tusa ma le 3 m3.

Fa'agaoioi Bento
O le Mobilize Bento e sili atu nai lo le Duo ma se pusa uta.

I le faaopoopo atu i le eletise uma, o nei taavale e tolu Mobilize e tasi le mea e tutusa ai: e leai se tasi o latou o le a faʻatau! Ole manatu ole Mobilize e na'o tagata fa'aoga e totogi mo mea latou te fa'aogaina, fa'atatau ile taimi po'o maila.

Le lumanaʻi o Mobilize

I le faaopoopo atu i le faailoaina o igoa o ana taavale e tolu, na faailoa ai foi e le Mobilize ana fuafuaga. O se tasi o galuega fou a le ituaiga e aofia ai le lagolagoina o le suiga o le malosi o teritori mamao mai taulaga. O se faʻataʻitaʻiga o nei poloketi o le faiga faapaaga lea na faia e Mobilize ma le itumalo o le motu o Île d'Yeu, Enedis ma Qovoltis, e lagolagoina lena teritori i le faagasologa o suiga o le malosi.

O sini o lenei poloketi o:

  • ia faatelevave le suiga o taavale eletise i luga o le motu;
  • iloilo mana'oga mo atina'e fou e totogi ma atia'e se fuafuaga fa'atulagaina;
  • tu'ufa'atasia le fe'avea'i eletise i le suiga atoa o le malosi o le motu.

Afai e te manatua, i le amataga o le 2018 na amata ai e le Renault Group se poloketi o se natura tutusa, i lenei tulaga i le motu Potukale o Porto Santo, i le atumotu o Madeira.

Su'e lau isi ta'avale

O le isi sini o le Mobilize o le fatuina lea o fofo e teu ai le malosi e mafai ai ona faʻalautele le aoga o maʻa i taʻavale eletise.

O le manatu o le tuʻuina atu ia i latou o se "ola lona lua" pe a uma ona faʻaaogaina i taavale ma aʻo leʻi toe faʻaaogaina. Ina ia ausia lenei mea, na ausia e Mobilize se maliliega ma "Betteries" (o se Siamani amata o loʻo aʻafia i le tamaoaiga faʻataʻamilo) e atiaʻe ma faʻapipiʻi se masini feaveaʻi e faʻapipiʻi ai masini eletise mo taavale eletise.

Fa'agaoioi Hippo
Hippo o le a avea ma taavale sili ona tele a Mobilize.

E faigofie ona feavea'i, o lenei faiga e aofia ai le tasi i le fa iunite o "betterPacks" o le 2.3 kWh, e mafai ona o'o atu i le maualuga o le malosi o le 9.2 kWh, o se tau e latalata i le averesi o taumafa i aso uma o se fale. O le fa'amoemoe o le fa'aogaina lea o lenei faiga e fai ma sui o afi eletise feavea'i masani.

Fausia i le Renault Group's Circular Economic Plant i Flins, o lenei faiga fou o le a amata ona taʻavale mai le laina gaosiga ia Setema 2021.

Faʻatasi mea uma i lalo o le faʻailoga tutusa

Ma le mea mulimuli, o le Mobilize e faʻapipiʻi faʻatasi ai le tele o fuafuaga ma amataga e fesoʻotaʻi ma vaega o le feʻaveaʻi ma le malosi, o nisi o ia mea o le a faʻapipiʻiina ai le igoa o le faʻailoga fou o le Renault Group.

O le Zity, o se auaunaga fa'asoa ta'avale e leai ni nofoaga fa'amautu, o le a ta'ua o le "Zity by Mobilize". Avanoa i Madrid talu mai le 2017, ma i Pale ma le Greater Paris region talu mai le 2020, "Zity by Mobilize" o loʻo faʻatusalia ai le 1250 taʻavale eletise (750 i Madrid ma 500 i Pale) ma sili atu i le 430,000 tagata faʻatau.

Zity e le Mobilize
"Zity by Mobilize" o loʻo faʻamoemoe e faʻalautele atu i taulaga e ese mai Pale ma Madrid i le 2021.

O le Renault Mobility, le ofisa autu a Mobilize ma le auaunaga totogi tuto'atasi, o le a avea ma "Mobilize Share". Faatasi ai ma se vaʻa o 15 000 taavale (e aofia ai le 4000 eletise) ma sili atu ma le tasi miliona tagata faʻatau, "Mobilize Share" ofo atu lisi e eseese i le va o le tasi aso ma le masina e tasi, i se faiga e galue 24 itula i le aso, fitu aso o le vaiaso i totonu. pulega a le tagata lava ia.

Ae mo fofo Elexent mo le faʻatupeina o le taʻavale eletise, o le a taʻua nei o le "Mobilize Power Solutions", e ofoina atu auaunaga e amata mai i faufautua i le poloketi, mai le faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o nofoaga faʻapipiʻi, ma o loʻo i ai nei i 11 atunuu i Europa .

Faitau atili