Ipu C1. 24-itula tuuga toe foi mai i le 2022

Anonim

E pei o le 2019, i le 2022 le tamaʻi Citroën C1 o le C1 Aoao & Taavale Ipu o le a feagai ma se suega e 24 itula. O le faʻamaoniga na faia e le faʻatulagaina o le ipu, Motor Sponsor, lea na faʻasalalau le faia o le tuuga i le Portimão Circuit i le aso 23 ma le 24 o Iulai 2022.

Ina ia tuʻuina atu ma faʻalauiloa le tuuga - o le muamua e faʻasalalau i luga o le kalena tauvaga mo le 2022 - Motor Sponsor ulu atu i le 24 Itula o Spa-Francorchamps, lea o le a faia i le faaiuga o le vaiaso, i le va o le 22nd ma le 24th o Oketopa.

E uiga i lenei faʻasalalauga, na taʻua ai e le ulu o le Motor Sponsor, André Marques: "Matou te matua fiafia lava e faʻasalalau le aso o le 24 Itula o Portimão (...) O se mea na tupu e siitia ai le C1 Learn & Drive Trophy i se tulaga fou ma e te iloa se fiafia tele ma se aafiaga, i le atunuu ma faavaomalo”.

C1 Algarve Ipu
O le Autodromo Internacional de Portimão na filifilia mo le isi 24-itula tuuga ma le C1.

Fa'aaliga i sitaili

Na filifili le au ofisa o le Motor Sponsor e auai i se tasi o tuuga sili ona mataʻina lea e tuuga ai taavale taʻavale Citroën C1: le 24 Hours of Spa-Francorchamps, o se tuuga o se vaega o le C1 Racing Cup kalena ma e silia ma le 100 'au.

E uiga i lenei auai, na faamamafaina ai e André Marques: "O le i ai i se tauvaga o le fua ma le faʻailoga o le 24 itula o Spa-Francorchamps, lea e faʻapotopotoina ai taʻavale sili ma 'au o le C1 Trophies i Europa tulaga, o se peti taua tele mo le. fa'alauiloa ma le fa'asalalauina o le Ipu C1 Learn & Drive".

I luga o lenei tuuga, na manatua ai e le ulu o le Motor Sponsor: "O lenei auai e mulimuli mai foi i se valaaulia mai le pule o Oeste Kart, o le sa i le 12 Horas do Algarve, ia Aokuso".

C1 Ipu
I le 2022 o le Citroën C1 laʻititi o le a toe tuʻu i le po.

E tonu lava i le au Oeste Kart e nafa ma Motor Sponsor, André Marques ma Ricardo Leitão, Event Manager o le Potukale faamaopoopo, o le a tuuga, faatasi ma i latou e lua avetaavale Belgian e lei faailoaina.

O le au Potukale e lua o le a aveina le Citroën C1 ma le C1 Racing Cup faʻamatalaga. Ae mo le 24 Itula o Spa-Francorchamps, o nei mea o le a amata ile 4 i le afiafi i le Aso Toʻonaʻi, aso 23, ma o le a faʻasalalau tuusao ile Facebook ma le C1 Learn & Trophy Drive .

Faitau atili