Matamata i le suiga ole Mitsubishi Lancer Evolution ile na'o le 9 minute

Anonim

Afai e tatau ona ou foaʻi se fatugaʻo e faʻatau ai se taʻavale mai le 90s, o le Mitsubishi Lancer Evolution VI Edition Tommi Makkinen sa pito i luga o laʻu filifiliga. Aisea? Aua o se ta'avale fa'atasi lea na fa'ataga e tamo'e i lea aso ma lea aso.

Mitsubishi Evolution
E matagofie. Faamalie atu, e matagofie.

"O le asō ou te alu e galue i se taʻavale solo", aua ou te fiafia e mafai ona fai atu. I le faʻatinoga, o le Mitsubishi Lancer Evolution o se "faʻapitoa faʻapitoa" mo le taʻavale taʻavale, lea na iloa ai le 10 o augatupulaga mataʻina. O le a taʻu atu ia te oe e le au faʻamalosi Lancer Evolution e leʻi ola le Evo X i ona muamua. Le tausala tele? O faʻamaʻi leaga, lea na faʻamalosia ai le Iapani e tuʻuina atu le afi 4G63 faʻapitoa i le toe faʻaleleia i le tau o le 2.0 MIVEC Turbo engine.

O lea la ua fa'asalalau e tama mai le Donut Media se ata vitio o lo'o fa'aalia ai le evolusione o le Evolution − Ou te fiafia i le fa'asologa lenei... evolution of Evolution. E lelei, a ea?

E 9 minute o se saga e amata i le 70s ma le ulufale mai o Mitsubishi i faʻasalalauga, lea na faʻalolotoina i le 80s ma le faʻamalosia o le fausaga o le faʻailoga i lenei faiga, ma na ausia lona maualuga i le 90s.

E lua ituaiga o tagata i le lalolagi.

Coke poʻo Pepsi. Samsung poʻo Apple. uliuli pe paepae. Impreza poʻo le Evolution. Ta'avale Tusitala po'o (e te filifilia…).

Matamata i le suiga ole Mitsubishi Lancer Evolution ile na'o le 9 minute 4552_2

E iai mataupu ua manino le vaevaeina o le lalolagi i ni vaega se lua. I lenei tulaga, Mitsubishi Evolution Vs Subaru Impreza, o le fea itu e te i ai? O le mea moni, o le taimi nei o le 90s o se manatuaga mamao ma o tauvaga ua malulu, e oʻo lava ia Subaru e tatau ona misia le Evolution o le tausaga ua mavae. Mai le taimi nei, o le a avea ma se masini ma se isi faʻamoemoega.

Faitau atili