Poloaiga mo Jeep Gladiator ua uma ona tatalaina

Anonim

Le fou Sipi Gladiator o le a o'o mai ia i matou, ma folafola atu e tu'ufa'atasia uma le agava'a a le Wrangler i fafo-auala (lea e maua mai ai) fa'atasi ai ma le fa'aogaina masani o le pikiapu. Ma e pei lava o luga ole Wrangler, e mafai ona e aveese faitotoʻa ma faʻaititia le tioata ...

O le "European" Gladiator e faʻatapulaʻaina i se afi e tasi: o le 3.0 l V6 Multijet ma le 264 hp ma le 600 Nm o le tosi, faʻatasi ma le valu-saosaoa faʻasalalauga otometi. E sili atu le afi nai lo le fa-silinder, faʻapea foi le tiso, 2.2 CRD 200hp Wrangler.

O mea uma e feagai ma le faʻaopoopoina gafatia o le Gladiator, lea e naʻo avanoa i le faʻapipiʻi lua-cab ma se pusa uta uʻamea 152 cm umi. I le tautala e uiga i le mea mulimuli, o loʻo i ai le tele o mea e filifili ai e amata mai i ituaiga eseese o ufiufi (roll-up, tri-fold, malleable ma malo) i se faʻapipiʻi faʻapipiʻi puipui "Spray-In Bedliner".

Sipi Gladiator

O loʻo i ai foʻi le "Pack Cargo Trail Rail", lea e aofia ai se vaega e teu ai sipi i lalo o le nofoa ma se faʻalava i luga o le siʻusiʻu, faʻamautinoaina le tele o le aoga mo le pikiina fou, e ala i le tuʻuina atu o isi mea e teu ai e faʻapipiʻi ma faʻamautu mea i totonu o le pusa. .o uta.

faia e fuck

O le afua mai i le Wrangler, o le a leai se mea e faʻamoemoeina e se tasi ae o se gafatia tele mo femalagaaiga i luga o le auala, e le gata ina aumaia le Command-Trac 4 × 4 system, faʻatasi ai ma se pusa faʻafeiloaʻi lua-saoasaoa ma le faʻaititia o le 2.72: 1; pei o le tolu-tupulaga Dana 44 axles ma le 3.73 tuaa mea ea fua faatatau.

O lona auupega e faʻapipiʻiina i se faʻailoga pito i tua, faʻapea foʻi ma tulimanu mataʻutia (41°, 25°, 18.4°, i le faasologa, osofaʻiga, alu ese ma le ventral) ma paʻu i fafo. O lomiga uma a Jeep Gladiator e sau ma le faʻamaufaʻailoga "Trail-Rated".

Sipi Gladiator

gamma

E tolu fa'aliliuga o lo'o maua ile tatou maketi: taaloga, i uta ma Fa'alauiloa lomiga . O le mea mulimuli, o le faʻasalalauga faʻapitoa, o le a faʻatapulaʻaina i na o le lima iunite i Potukale. E pei ona e faʻamoemoeina, e tulaga ese mo ana meafaigaluega faʻamalosia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le avea ai o se faasologa, o le Fa'alauiloa lomiga o loʻo faʻaalia ai se potu pito i luma e le masani ai (filifiliga i luga o isi lomiga), uili 18 (filifiliga i luga ole Taʻaloga, faʻapea foʻi tulaga i luga ole Laufanua), faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, hardtop, uili puipui puipui i le lanu o le tino, faʻapipiʻiina le ufiufi o le fale, "Pack Cargo Auala Auala” ma le ufiufi pusa o uta.

Oso i totonu, o lona fale e le susu, o le Jeep Gladiator Launch Edition o loʻo sau ma nofoa paʻu uliuli, Alpine Premium sound system (faʻatasi ma le subwoofer ma le telefoni feaveaʻi le telefoni) ma le UConnect ma le 8.4 faʻaaliga ″ (tele avanoa). O lo'o iai fo'i le tele o aveta'avale fesoasoani e pei o fa'ata'ita'iga ile Launch Edition, ae filifili i isi fa'aliliuga: mai le fa'aogaina o le folauga fa'atasi ma le galuega Taofi, i le mata'ituina o mea tauaso, fa'alavelave fa'asaga i luma po'o le su'eina o ta'avale i se taimi mulimuli ane.

Sipi Gladiator

E pei o faʻataʻitaʻiga i luga o faʻasalalauga uma, e iai foʻi a matou moli o le ulu atoa ma le siʻusiʻu, mea pueata tua, pito i luma ma tua o le paka fesoasoani, UConnect (7.0″ poʻo 8.4″ faʻaaliga ma faʻasalalauga) ma UConnect Services (e mafai ona maua i auala eseese, pei o le My UConnect app. ), ae na'o avanoa e fa'atasi ma le 8.4″ mata.

Mo i latou e fiafia e faʻavasega a latou Jeep Gladiator, e sili atu i le 200 mea faʻaoga e maua mai Mopar. O nei mea e amata mai i pulou ma ufiufi, i se faʻasologa o faʻamau o taualuga, i mea faigaluega i fafo atu o le auala e pei o tubular step, puipuiga totonu, rims, etc.

Sipi Gladiator

E fia le tau?

Ua avanoa nei mo le faʻatonuga ma faʻatasi ai ma uluai tilivaina o loʻo faia i le masina fou o Fepuari, o le a maua le Jeep Gladiator fou ma tau e amata ile 70 afe euros.

Faitau atili