CUPRA Leon. Su'e mea uma e uiga i le fa'ato'a vevela fou a Sepania (vitio)

Anonim

Toeitiiti lava o se meaalofa mo le tatalaina o le CUPRA Garage, lona laumua fou, o le ituaiga Sipaniolo e leʻi matamuli mai le faʻaalia o se augatupulaga fou (e ui o le suiga mai le SEAT i le CUPRA) o lona faʻataʻitaʻiga sili ona faʻaalia: le CUPRA Leon - ma e le mafai ona matou misia lenei mea na tupu i Martorell.

O le CUPRA Leon (muamua SEAT Leon CUPRA) ose tala manuia. O le augatupulaga lea ua le toe galue ua sili atu nai lo le 44,000 iunite na faʻatau atu, o se numera taua, pe a manatu o le Leona pito i luga-o-le-tele, i le faʻatinoga ma le faʻatulagaina.

E pei o lona muamua, o le CUPRA Leon fou o le a maua ma ni tino se lua - hatchback (lima faitotoa) ma Sportstourer (van) - ae o le a sili atu le lautele.

Fa'a-Sepania fa'ato'a vevela ma vevela... taofi(?) tala fou

Ua leva ona taʻusalaina e tala, ma o le a faʻamaonia e le CUPRA talu ai nei: mo le taimi muamua i lona talafaasolopito, o le a faʻamalosia foi le CUPRA Leon - e le gata ai iina, ae o le a tatou i ai iina ...

CUPRA Leon 2020

O lenei augatupulaga fou ua faʻalauiloaina mo le taimi muamua se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi. E ui lava o se faʻataʻitaʻiga e leʻi tupu muamua, o le afi hybrid e aofia ai ua leva ona masani. O le vaega lava lea e tasi na fa'asalalauina mo "tausoga", fa'apea fo'i fou, Volkswagen Golf GTE ma Skoda Octavia RS.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I se isi faaupuga, o loʻo matou talanoa e uiga i se afi vevela, o le 1.4 TSI 150 hp ma le 250 Nm, lea o le a galulue faʻatasi ma se afi eletise 115 hp, faʻamaonia le aofaʻi o le mana tuʻufaʻatasia o le 245 hp ma le tuʻufaʻatasiga maualuga torque o 400 Nm - tau. auā e le'i fa'atuputeleina fa'amanuiaga.

CUPRA Leon 2020
CUPRA Leon… eletise.

O le fa'aolaina o le masini eletise o le 13 kWh maa, ma o se fa'ato'aga e mafai ona totogi i fafo, mo taimi tatou te le o i ai i le naifi-i-nifo, le CUPRA Leon hybrid plug-in fou. e mafai ona fealua'i i le 60 km (WLTP) ile na'o le eletise . Ina ia toe fa'aola maa, e mana'omia le 3.5 itula pe a fa'afeso'ota'i i le Pusa Pusa, po'o le 6 itula mai le fale (230 V).

View this post on Instagram

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

Mumu mama, 3x

Afai o le plug-in hybrid version o le CUPRA Leon e foliga mai e tali atu i luʻitau ma faʻatonuga o tatou aso, manaia, o loʻo i ai pea le avanoa mo se aiga faʻapitoa o le maualuga o le faʻaogaina o le afi.

O le EA888, o le taʻutaʻua taʻutaʻua fa-silinder 2.0 l turbo (TSI), lea sa tautuaina le augatupulaga talu ai, ua toe foʻi mai ma o le a maua i ni meaʻai se tolu, lea e pei o le taʻua o le tolu tulaga eletise: 245 hp (370 Nm) , 300 hp (400 Nm) ma 310 hp (400 Nm).

CUPRA Leon Sportstourer PHEV 2020

O vaega muamua e lua, 245 hp ma le 300 hp, o loʻo avanoa i tino uma e lua, ma e lua uili taʻavale. Ina ia mautinoa o loʻo oʻo lelei le malosi i le eleele, ua faʻapipiʻiina i latou i se mea faʻaeletonika faʻatapulaʻaina-slip differential, e taʻua o le VAQ.

O le tulaga mulimuli, o le 310 hp, o le a avanoa faapitoa mo Sportstourer (van) ma naʻo le 4Drive, i se isi faaupuga, taʻavale e fa uili. Le fa'ailoga Sipaniolo folafola le itiiti ifo i le 5.0s i le 0 i le 100 km / h mo lenei lomiga ma se (fa'aeletonika faatapulaaina) 250 km / h o le saoasaoa maualuga.

Cashier manual, o fea oe?

Faailoga o taimi? E foliga mai, o le CUPRA Leon fou o le a leai ni avanoa e maua i le faʻasalalauga tusi. Na o le pau lava le faʻasalalauga faʻasalalau mo faʻaliliuga uma o le DSG (dual clutch gearbox).

CUPRA Leon PHEV 2020

O lenei suiga o mea e ala i tekinolosi sifi-i-uaea, o lona uiga, o le (laititi) filifili ua le toe i ai ni fesoʻotaʻiga faʻainisinia i le atigipusa, ae ua faia nei e ala i faʻailoga eletise - mo i latou o loʻo sailia nisi fegalegaleaiga, o le ai ai foe i tua o le foeuli. uili.

So'oga eleele

O le CUPRA Leon o loʻo faʻamalolo le tumau i luma e ala i le MacPherson scheme ma i tua e ala i le tele-arm scheme. O loʻo faʻasalalau e le faʻailoga o le faʻamalologa faʻapitoa - Adaptive Chassis Control (DCC) - o le a iai i luga o le Leon, ae o loʻo tumau pea le faʻamaonia pe o le a faʻataʻitaʻiina i faʻasologa uma. O le fa'asolosolo fa'asolosolo o le isi a'upega i le fa'amalosi malosi.

O taofi o le a saunia e Brembo ma e fa auala avetaʻavale e filifili mai ai: Faʻamafanafana, Taʻaloga, CUPRA ma Taʻitoʻatasi.

Hot Hatch High Tech

E pei ona mafai ona tatou vaʻavaʻai i le igoa SEAT Leon, o le auupega faʻatekonolosi na faʻalauiloaina i lenei augatupulaga fou e "mamafa", pe o le fesoʻotaʻiga poʻo le saogalemu malosi.

Faatasi ai ma mea taua, o loʻo ia i matou le Digital Cockpit (numera meafaigaluega numera); o se faiga infotainment e aofia ai le 10″ Retina faʻaaliga, e pei o tulaga masani, tuʻufaʻatasia ma le Full Link system - fetaui ma Apple CarPlay (uaealesi) ma le Android Auto -; faiga e iloa ai leo; Feso'ota'i le app; telefoni feaveai induction charging.

A oʻo mai i le saogalemu malosi, i aso nei e toetoe lava a tutusa ma fesoasoani avetaʻavale, matou te maua, faʻatasi ai ma isi, Predictive Cruise Control, Travel Assist (semi-autonomous driving level 2), Side and Exit Assistant, Traffic Jam Assist (fesoasoani i feoaiga taʻavale )…

CUPRA Leon PHEV 2020

CUPRA Leon PHEV 2020

O afea e taunuu ai?

O le faailoga Sipaniolo na faasino i le amataga o le faatauina atu o le CUPRA Leon fou mo le kuata mulimuli o le tausaga. O le a fa'asalalauina fo'i le tau fa'alatalata atu i le fa'asalalauga.

A'o le'i o'o i lena, o le a fa'ailoa fa'alaua'itele i le fa'aaliga o ta'avale a Geneva i lalo ifo o le lua vaiaso.

CUPRA Leon 2020

Faitau atili