Na matou tofotofoina le 100% ELECTRIC muamua a Honda ma ua uma ona matou iloa le tau o le a

Anonim

E le o aso uma e mafai ai ona tatou taʻalo Super Mario Karts poʻo Street Fighter i totonu o la tatou taavale eletise, e faʻaaoga ai se tasi o (lima) lau o loʻo i ai, ae o le mea lena na faia e Guilherme, i luga o le taavale fou. Honda E , ma sili atu ma le kamupani a le pailate o Tiago Monteiro, aʻo faʻaalu le maa.

O se tasi o mea e sili ona fia iloa i lenei faʻafesoʻotaʻi malosi muamua ma le taavale eletise muamua a Honda, i Valencia, Sepania.

O le Honda E o le a taunuu i Potukale i le masina o Iuni, ma tau amata ile 35 000 euros - o le iunite na faʻataʻitaʻiina e Viliamu, Advance (maualuga meafaigaluega maualuga) o le a tau 38 500 euros.

Honda ma

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Honda E?

O le eletise fou lea mai le faʻailoga Iapani ma vaʻavaʻai i ai ... Evocative, ae sili ona manaia, ma foliga faigofie, ma tumu i le matagofie.

O loʻo taoto i luga o se tulaga faʻapitoa ma le 35.5 kWh maa tu'u i luga o le eleele i le va o axles, saofaga i le ogatotonu o le kalave toetoe lava maualalo e pei o le NSX, Honda's hybrid supercar. E lima faitotoa ma nofoa e fa - e matua talafeagai le avanoa i le laina lona lua - ae o le ogalaau e agavaa ... mo se tagata o le taulaga: na o le 171 l.

E le maualuga tele le malosi o le maa - o le tele o tagata tauva, e pei o le Renault Zoe poʻo le Peugeot e-208, ua uma ona i ai i le 50 kWh (pe sili atu teisi) - o lea o le tutoʻatasi e tauagafau foi, e maualalo ifo nai lo le au tauva, e ui lava i le E o se tasi o talosaga sili ona taugata.

Honda ma
5 lau: tasi mo le mea faigaluega laulau, lua mo le infotainment system, ma le isi lua mo faʻata numera. E iai moni lava le isi: o le fa'ata totonu e fa'afuainumera fo'i, pe a fa'alavelave le va'aiga pito i tua.

aloa'ia le mafaufau 220 kilomita o le tutoatasi e faasaga i le toetoe lava 400 kilomita o le Zoe po o le 340 kilomita o le e-208 - e oo lava i le sili atu le tauagafau SEAT Mii Eletise, faatasi ai ma se maa tutusa gafatia, faasalalau 260 km.

Ae ui i lea, o le Honda E toe maua se avanoa e tusa ai ma le masini eletise, aua e le gata ina maua i se afi. 136 hp e avea ma ona tauva autu, e pei ona ofoina atu le isi, sili atu mamana ma 154 hp - o afi uma e lua e maua ai le 314 Nm o le maualuga maualuga.

O lenei ua uma ona faʻamaonia le faʻatinoina o le ola, e pei ona mafai ona vaʻaia mai le 8.3s i le 0-100 km / h - aua neʻi galo, e pei o ona fili ma e ui lava i ona fua faʻatusatusa, o le Honda E o le 1500 kg mamafa mamafa (tuuaʻia maa. ).

O feso'ota'iga i le eleele e tu'uina atu i le fa'atulagaina o le MacPherson, i luma ma tua, ma le uili tua. E tulaga ese mai le tauvaga ona o lona mafanafana i luga o le vaa, ae ia iloa uma lagona o le aveina o le Honda E, matamata le vitio ma Guilherme (ma Tiago Monteiro) o se kamupani:

uta

Fa'atasi ai ma le sili atu i le 200 kilomita o le tuto'atasi, o le tauina o le a sili atu ona tele nai lo isi trams ua uma ona i luga o le maketi. Honda fa'asalalau na'o le 30 minute e "faatumu" ai le ma'a i le 80% o lona malosi atoatoa i totonu o se uta vave (50 kW). I totonu o le pusa puipui 7.4 kW (32 A), e manaʻomia le 4.1h e oʻo atu ai i le 100%, ae i totonu o le fale i fafo o lenei tau e faʻateleina i le (umi) 18h.

A o matou faʻatali mo le utaina, ma afai e le mo oe se malologa kofe, e oʻo lava i sina tauvaga faʻataʻitaʻi ma se avetaʻavale faʻapitoa. Faafetai James!

Tiago Monteiro ma Guilherme Costa
Tiago Monteiro ma Guilherme Costa, i se tuuga maloloina, i totonu o le Honda E.

Faitau atili