Na matou tofotofoina le Nissan Skyline GT-R (R34) i luga o le vitio. le Godzilla moni

Anonim

JDM aganuu e tele toa e pei o le Toyota Supra, Mazda RX-7 po o le Honda NSX. I lenei vaega o le lauiloa "samurai" auai i le protagonist o la tatou vitio aupito lata mai, le Nissan Skyline GT-R (R34), e le taumateina o se tasi o mea e seasea (ma sili ona manaʻomia) o latou uma.

Fa'aigoaina e le to'atele o le "Godzilla", o le Skyline GT-R (R34) o le mulimuli lea o se gafa o Skyline GT-R na fanau mai i le tausaga mamao o le 1969 (50 tausaga talu ai!) ma e na'o le 2002 o le a iloa ai le Ole igoa ole Skyline ma le GT-R e alu eseese.

Protagonist uma i le faletīfaga (o ai e leʻi vaʻai i ai i le Fast & Furious saga?) ma le PlayStation (missing Gran Turismo), e oʻo lava i aso nei o le Skyline GT-R (R34) e faʻaalia, pe mo lona matagofie, pe mo le … afi o lo'o i ai i lalo o le ponaivi ma e fa'asalalau atu le malosi i uili uma e fa.

Nissan Skyline GT-R (R34)
O faʻamatalaga o moli siʻusiʻu e fa na tumau pea e tusa lava pe ua le toe i ai le GT-R Skyline.

A uma mea uma, o ai na te le iloa le tala faʻasolopito RB26DETT, o se tasi o masini Iapani sili ona lelei i le talafaasolopito? Faatasi ai ma le 2.6 l, i-laina ono cylinders, lua turbos, poloka uʻamea ma alumini ulu, o loʻo avea pea ma se tasi o afi sili ona fiafia i ai Iapani tuners (ma tua atu).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Aisea? Faigofie. O lena e ui lava i le aloaia "naʻo" o loʻo i ai le 280 hp (o le mea moni o le malosiaga sa i le va o le 310 ma le 320 hp), e mafai ona faigofie ona e aveesea le malosi tele mai lenei afi (o ai e le manatua e fai i luga o le PlayStation?), ma nei mea uma e aunoa ma fa'ata'ita'i fa'atuatuaina fa'apolopolo.

Nissan Skyline GT-R (R34)

O le Skyline GT-R (R34) na matou suʻeina

O le Skyline GT-R (R34) na mafai e Diogo ma Guilherme ona faʻataʻitaʻiina e mai se tagata faitau Razão Automóvel. Fa'atau muamua i Iapani (e manino lava), o lenei fa'ata'ita'iga o se Globetrotter moni na ui atu i Peretania ae le'i taunu'u mai i lo tatou atunu'u.

Faʻataʻitaʻiga muamua (o se tasi o nai suiga o le taʻavale, e sau mai le R33), o lenei Skyline GT-R (R34) o se avetaʻavale i aso uma (faʻamaonia e lona 180 afe kilomita). E ui lava i lena, ma e pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio, o tausaga ma kilomita na agalelei ia te ia, faʻamaonia le tetee o nei faʻataʻitaʻiga.

A maeʻa folasaga, pau lava le mea o loʻo totoe mo matou e fautuaina oe e matamata i la matou vitio e suʻe ai pe faʻafefea le i ai i le pule a le "Godzilla" moni.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili