Manatua le Officine Fioravanti's Testarossa? Ua sauni ma sili atu i le 300 km/h

Anonim

I le tepa muamua o le Ferrari Testarossa na matou faʻaali atu ia te oe i lenei tusiga atonu e foliga tutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga talu mai le 1980s na faʻatauvaʻa ai petrolheads i le lalolagi atoa. Ae ui i lea, talitonu mai pe a matou taʻu atu ia te oe e le o se Testarossa pei o isi.

Fua o le galuega a le kamupani Suiselani Officine Fioravanti, o lenei Testarossa o le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o se "faiga" e sili atu ma sili atu ona mulimuli: le restomod. O lea, o laina fa'ailoga o le transalpine fa'ata'ita'iga na tu'ufa'atasia e fa'atekonolosi aupito lata mai ma le maualuga o le fa'atinoga e sili atu le maualuga nai lo le mea na ofoina mai e le ulua'i fa'ata'ita'iga.

Ae tatou amata i le matagofie. I lenei matata, na filifili ai le Officine Fioravanti e tausia toetoe lava o mea uma e tasi, ma fai mai "e leai se mafuaaga e aʻoaʻo ai se taʻitaʻifono i se isi lesona". O le mea lea, na o le pau lava le mea fou i fafo o loʻo i totonu o le aerodynamics, lea, faʻafetai i le faʻaogaina atoa o le pito i lalo o le chassis, ua manuia tele.

Ferrari Testarossa restomod

Aumai nuu i tua i le 21st seneturi

Afai e leai se mea fou i fafo, e le tupu foi i totonu. O lo'o ufiufi atoa ile pa'u Italia, ua va'aia ai le fa'aogaina o le palasitika i mea tutusa alumini ma ua fa'afeiloa'ia se fa'alogo leo fou e le gata o lo'o iai le Apple CarPlay ae o lo'o iai fo'i se plug USB-C "mandatory".

Feso'ota'iga ma le "fafo" e fa'amautinoa e ala i se telefoni feavea'i tuai (e masani lava mai le 1980s) e feso'ota'i atu i Testarossa e ala i le Bluetooth.

Ferrari Testarossa restomod_3

Sili atu le malosi ma vave

E pei o totonu, faʻapea foʻi ma le faʻainisinia, o le "popole" o le aumaia lea o le Testarossa i le 21st seneturi, e ofoina atu ai faʻamanuiaga ma amioga faʻamalosi e tusa ai ma le mea sili e mafai e supersports faʻaonaponei.

E ui i le tausia o le V12 i le 180º ma le 4.9 l o le gafatia, na vaʻaia e le Testarossa le maualuga o le mana mai le uluai 390 hp i se sili atu le manaia 517 hp ausia i le 9000 rpm. Ina ia ausia lenei faʻaopoopoga, o le Officine Fioravanti na faʻaleleia le tele o vaega o le V12 ma e oʻo lava i le ofoina atu o se faʻamalo titanium.

O nei mea uma, faʻatasi ma se faʻapolopolo o le 130 kg, ua faʻaleleia atili ai le faʻatinoga o le Ferrari Testarossa, ma taʻitaʻia ai e oʻo atu i le 323 km / h le saoasaoa maualuga lea na faʻavaeina e le kamupani Suiselani o se "sini" ina ua faʻalauiloa lenei restomod.

E le'i galo so'otaga i le eleele

Ina ia mautinoa o lenei Ferrari Testarossa e le naʻo mo le "savali saʻo", Officine Fioravanti faʻapipiʻiina ma faʻaogaina faʻaeletoroni faʻalavelave faʻafuaseʻi mai Öhlins, o se faiga e mafai ona siitia le pito i luma e 70 mm (matua aoga mo le ulufale atu ma le tuua o faletaavale) ma fetuutuunai stabilizer. pa.

Ferrari Testarossa restomod

I le faaopoopo atu i nei mea uma, o le Testarossa o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le braking system mai Brembo, ABS, traction control ma uili uʻamea fou (17" i luma ma 18" i tua) e foliga mai "ala savali" ma le Michelin GT3.

O lea ua faʻaalia e Officine Fioravanti "lona" Ferrari Testarossa (ma le logo i le lanu paʻepaʻe lea na taʻutaʻua ai le faʻataʻitaʻiga i le faasologa o le "Miami Vice"), o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le tele o le suʻesuʻeina e le kamupani Suiselani lenei faʻaleleia atili.

Faitau atili