Toyota Hilux: ua uma ona matou aveina le 8 tupulaga

Anonim

O le malaga ese atu i Lisbon, aemaise lava mai fale o Salvador Caetano, na matou agai atu ai i Tróia lea o loo faatalitali mai ai se polokalama mo i matou na folafola mai o le a tofotofoina uiga lelei o le pikiapu Iapani fou. Ae matou te leʻi oʻo i ai, o luga o alatele ma auala o le atunuʻu na matou maua ai a matou faʻamatalaga muamua i lenei tupulaga lona valu o Hilux.

O se pikiapu e taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu ma se misiona Herculean o loʻo i luma: e puipuia le tulaga muamua i se vaega e masani ona taʻitaʻia e ia lava, i le numera 1 i faʻatauga 4 taimi i le 5 tausaga talu ai (i le tausaga talu ai na ausia ai. se quota o le 40.7% o le vaega pikiina).

sili atu ona mama

Mo Toyota, o se tasi o fuʻa sili o le augatupulaga fou o Toyota Hilux o lona vavalalata i se SUV i tulaga o le mafanafana ma meafaigaluega. Ina ia ausia lenei taunuuga, na faʻamalosia e le faʻailoga le taʻavale ma uʻamea malosi malosi, faʻamaluluina le faʻamalolo ma toe faʻaleleia le fale. Ma o le mea tonu lava i totonu o le fale o le Hilux fou e sili ona latalata i se SUV.

E leai se mea o misi i totonu: Toyota Touch 2 navigation system, pito i tua mea pueata paka, cruise control, pa'u pa'u uili ma multifunction faamau, otometi ea malulu ma auala eseese avetaavale, faatasi ai ma isi meafaigaluega o loo i ai i le Tracker leisure versions ma Tracker S (lisi atoa. iinei).

Toyota Hilux, totonu

O le tulaga lelei o mea e faʻaaogaina i totonu e le o se mea ofoofogia, ae ona o le uiga o Hilux, e foliga mai o le 10 tausaga o le a foliga tutusa. O le a se isi mea e mafai ona tatou talosagaina i totonu o se taavale e mautinoa e le faigofie le olaga i aso taitasi?

O le faʻagaloina o totonu, e pei ona ou fai atu muamua, o kilomita muamua i tua o le uili o le Hilux sa i luga o le asphalt (auala ma auala a le atunuʻu). E ui lava o le amio ua matua faʻaleleia, o le mea moni o le mea lea e mamao lava mai se SUV. O le fa'amafanafanaga ua matua'i fa'aleleia atili, e tusa ai ma le averesi o le vaega, ae o lo'o fa'aalia pea le fa'aoso masani o le axle pito i tua e o'o lava i nai fa'aletonu laiti o le fola, ua fa'aita. Atonu o le itiiti ifo o le lau i le au pito i tua o le a foia ai le faafitauli.

tutusa malosi

E mafai ona faʻapea o lenei auala i SUVs, ua leiloa e Hilux nisi o lona faʻamalosi faʻasolopito? O le tali e leai. O le Hilux fou o lo'o fa'aalia ai se ta'avale ta'avale fou e maua ai le 20% fa'atuputeleina i luga o le fa'atupuina o le fitu ma i tua, ua filifili Toyota e fa'aauau pea ona fa'alagolago i le vaipuna fa'amaonia ma le fa'apipi'i lua fa'amau i tua i lenei augatupulaga toe fa'afouina. e fa'ataga ai le fa'atupuina o le fa'agata fa'agata e 20%. Faʻafetai i nei faʻamalosia ma faʻaleleia atili, o le malosi o le tosoina o Hilux ua siitia i le 3500 kg i le mamafa. I se isi faaupuga: e mafai nei ona e alu i faʻatau ma au avā e aunoa ma se popolega tele.

E taua tele i galuega mamafa o le felauaiga. O lo'o tu'uina atu e Hilux i lenei fa'atupulaga se faiga fa'a-uila fa'afeso'ota'i fa'atasi ma se pusa fesiita'i mo fua maualuga ma maualalo ma le eseesega i luma. O se kipoti fe'avea'i talafeagai, e tu'u lelei i tafatafa o le foeuli, e mafai ai ona fesuia'i i le va o le ta'avale e lua-uili (H2) ma le ta'avale e fa-uili (H4 ma le L4) e mafai ai ona maua se tulaga maualuga i fafo-auala, lea o le a le fa'agaloina le femalagaaiga sili ona umi.Fa'amalologa vaega ma le 31 tikeri ulufale ma fafo 26 tikeri. Ae o iina tatou te o ai…

Toyota Hilux

Ae mo le afi, o le Toyota Hilux fou o loʻo avanoa ma se afi fou 2.4 D-4D Global Diesel (GD) faʻapipiʻiina i le Taofi/Amata galuega. O lenei afi fou 16-valve pulea e lua camshafts ma fa cylinders ua faʻapipiʻiina i se suiga geometry turbocharger ma intercooler, ma e mafai ona gaosia le 150 hp i le 3400 rpm ma le maualuga maualuga o le 400 Nm i le va o le 1600 ma le 2000 rpm. O le lelei o le suauu o le afi fou ua faʻaleleia i le 9% pe a faʻatusatusa i le iunite e sui ai. O le 2.4 D-4D e ausia le averesi o le faʻaaogaina o le suauu ma faʻasalalau le CO2 emissions o le 7.1 l / 100 km ma le 187 g / km, i le faasologa. Tulaga moni? E tatau ona tatou faatali mo se isi avanoa e fua sa'o ai.

I le fa'ata'ita'iga, o le lagona na matou maua mai le afi fou 2.4 e maua i taimi uma ma vave, e mafai uma ona amoina le uta sili ona mamafa ma fa'atopetope ma le saogalemu. I le taofiga, o le 1st gearbox e lagona le puʻupuʻu (e le pei o isi mea e sili ona lelei le faʻafefeteina), o se uiga e leai se mea e sili atu nai lo le faʻaalia o le popolega o Toyota i le umi o le inisinia e ala i le ofoina atu o se masini 1st e le sili atu i galuega mamafa. fa'asala le pipi'i. E i ai fanua e faʻafeiloaʻi ai le mamao i le SUV ...

O le auala

Na saunia e Toyota se kosi e mafai ai ona suʻeina le malosi ole Toyota Hilux ile auala ile faʻataʻitaʻiga. E leai se mea e itiiti ifo nai lo le sone faamiliteli o Pinheiro da Cruz, o se nofoaga i nai tausaga talu ai na pipii ai taavale a le US fitafita i luga o le matafaga i le taimi o se toleniga. O le mea e lelei ai, matou te leʻi toe faia le "matagofie", ona o le Hilux traction system ma fautuaga faifaipea mai fitafita na faʻatasi ma matou i le ala.

Preparar as Hilux para a areia | #hiluxrobustez #toyota #pinheirodacruz #4×4 #razaoautomovel #portugal #army

Um vídeo publicado por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

O fa'alavelave oneone na fo'ia e aunoa ma se fa'alavelave tele ma o nisi o le au tusitala sa i ai na latou talosagaina nisi fa'alavelave. E mautinoa lava e le'i popole Hilux, tusa lava pe o le 1055 kilokalama i tua o le pusa uta e mafai ai ona e amoina.

Aoteleina…

I uiga o le malosi ma le faʻamaoni ua uma ona iloa mai augatupulaga talu ai, ua faʻaopoopoina e Toyota le faʻamafanafanaga, tekinolosi ma meafaigaluega e aunoa ma le afaina ai o le muamua. O se galuega mata'ina, o le a fa'aauau pea ona fa'atagaina Toyota Hilux e fa'atalanoaina se vaega fa'ateleina le fa'atauva.

E mafai ea e Hilux ona fa'apea o ia lava o se sui moni i se SUV? O le 39,750 euros na talosagaina mo lenei Tracker version ma le mamao e alu ai i tulaga o le faʻamafanafanaga taʻavale taʻu mai ia te aʻu leai. Ae ou te manatu o soʻo se tasi e manaʻo i se SUV e tatau ona faʻatau se SUV, ma soʻo se tasi e manaʻo i se pikiapu e mafai nei ona faʻatau se tasi e latalata i se SUV, e faʻatagaina ai le tele o le faʻaoga e sili atu nai lo galuega poʻo o taimi paganoa e sili atu ona faigata.

Toyota Hilux

Toyota Hilux

Faitau atili