Amata malulu. Fa'alologo… O le a ta'a le fa'au fusu e fa mai le STI

Anonim

O LE Subaru Technical International , poo le STI, na ave lona itu faatufugaga ma fai se tamai vitio… “musika”. O meafaifa'aili o le leo fa'amama na gaosia e Subaru fa'ata'ita'iga 'ese'ese na pasia e STI - Impreza, Levorg, BRZ ma WRX.

O le a le mea e tutusa uma ai nei faʻataʻitaʻiga? Ua saunia uma i latou i uiga e fa pusa fusu o le ituaiga, o se afi e fesoʻotaʻi vavalalata ma Subaru mo le 53 tausaga.

O leo e aofia ai le amata, fa'aletonu ma le fa'avavevave o le pusa fusu e fa-siliva, fa'atasi ai ma isi, e pei o le leo e maua mai i le oomiina o le ki amata, po'o le fesuia'iina o kaila. Mulimuli ane, o le mea matou te vaʻaia o se faʻamalositino i le "sampling", ma iʻuga ... manaia, ae matou te masalosalo o le a oʻo i le pito i luga o lisi pese sili ona faʻalogo.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili