Mu i le SEAT museum. E leai se taavale na faaleagaina

Anonim

E pei ona e silafia, o nofoaga o le NOFOA i Martorell, Barcelona, na afaina i le aso ananafi e se afi malosi na sosolo atu i le tamai faleteuoloa A122, lea o loʻo i ai le SEAT History Museum (ioe, lea na avatu i ai e Guilherme Costa se “asiasiga taiala” i se taimi e lei mamao atu).

Peitai, e ese mai le mea na fai mai ai le toatele, e leai se taavale na faaleagaina. O le fa'amaoniga e aloa'ia ma na tu'u sa'o mai e le SEAT ia Razão Automóvel . Na faʻamaonia e le faʻailoga Sipaniolo e le gata na leai ni taʻavale na faʻaumatia, ae leai ni manuʻa e tatau ona lesitala.

E le gata i lea, e feteenai ma mea ua alualu i luma, o le fausaga o le faleteuoloa A122 e leʻi faʻaumatia, pe na faʻaleagaina tele. O nei mea uma na mafai ona faʻafetai i le faʻavavevave o tagata faigaluega a le SEAT, oe na mafai ona laveaʻiina taavale uma i le aoina (manatua, e sili atu i le 200).

Na amata le mu i le tusa o le 5 i le afiafi, i le taimi o le lotoifale, i totonu o se fale faigaluega faʻaleleia, ae o loʻo le iloa le mafuaʻaga o le mu. I le taua faasaga i le afi, 13 tagata fuimu na aafia ma o le asu na vaaia i le taulaga atoa o Barcelona, e oʻo lava ina aʻafia ai le taamilosaga i nisi o auala e lata ane i le SEAT installations.

O se falemataaga tumaoti (ma toetoe lava a lotu).

Afai e te manatua le tala na matou aumaia ia te oe talu ai nei e uiga i le SEAT museum, e le na’o so’o se tasi e alu i le vanimonimo na afaina i le afi ananafi . Pau lava le mea o faitotoa o faleteuoloa A122 e seasea tatala i "tagata ese". Ae ui i lea, na faʻatagaina Razão Automóvel e asiasi i lena avanoa ma na matou iloa ai taʻavale na faʻasaoina e le aufaigaluega a le SEAT ananafi.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O lea, mai le taimi muamua SEAT 1400 (le fa'ata'ita'iga muamua o le fa'ailoga Sipaniolo), e ui atu i le SEAT 600, SEAT Cordoba WRC ma e oo lava i se SEAT Marbella na faia faapitoa mo femalagaaiga a le Pope, e leai se vaega o le talafaasolopito o le faailoga Sipaniolo e le o fai ma sui i lena falemataaga.

I le faaiuga, e tatau lava ona matou faʻafetai i tagata faigaluega SEAT uma mo le lototele na faʻaalia e faʻasaoina uma na taavale, e moni oe Petrolhead.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili