Ua uma ona iloa le manumalo o le Car Of The Year 2020

Anonim

Ina ua maeʻa le tausaga talu ai na filifili le manumalo i se "photo finhish" moni (o le Jaguar I-PACE ma le Alpine A110 na faʻauʻu le palota i le 250 points), o le filifiliga o le Taʻavale O le Tausaga 2020 e leʻi manaia tele.

E mafua ona, i le 281 'ai, o le Peugeot 208 na filifilia Taʻavale O Le Tausaga 2020 ma se avanoa, na faʻatoʻilaloina le tausaga talu ai e le Jaguar faʻataʻitaʻiga ma faʻamalosia o ia lava i luga o se tauvaga sili ona taugata. I tua atu o le Gallic model, le Tesla Model 3, ma le 242 points, ma le Porsche Taycan, lea na ausia le 222 points, sa i luga o le pulelaa.

O le mea e malie ai, o le taimi muamua lea e aofia ai le pulelaa e tolu faʻataʻitaʻiga eletise - lelei ..., o le 208 o loʻo i ai afi afi, ae aua neʻi galo o loʻo i ai se 100% eletise, o le e-208 - ma e pei o faʻamaonia le talitonuga o le lalolagi taʻavale ua suia moni.

Peugeot e-208

Peugeot e-208

le palota

I se palota na toe faʻaalia ai le lua Potukale (Francisco Mota ma Joaquim Oliveira, o loʻo galulue faʻatasi ma Razão Automóvel), e lua taʻaloga na faʻamoemoeina: Peugeot 208 faasaga ia Renault Clio ma Porsche Taycan faasaga i le Tesla Model 3.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaiuga, ma e ui lava i le mea moni o le palota na amata malosi (ma na oʻo lava i le amataga o le Ford Puma), o le mea moni o le 208 na iu lava ina faʻamalosia o ia lava ma le faigofie, e le gata ia Clio (o le na tulei ese. le pulelaa ), faʻapea foʻi ma le isi vaega o le tauvaga na aofia ai, faʻaopoopo i le Ford Puma fou, faʻapea foi le Toyota Corolla ma le BMW 1 Series.

Renault Clio 2019

Laina Renault Clio R.S

O le 100% (ma faʻapitoa) eletise eletise na vavalalata, faʻatasi ai ma le Faʻataʻitaʻiga 3 na ausia se avanoa e naʻo le 20 'ai i luga o Taycan, o se avanoa na faʻamaonia ina ua maeʻa le seti mulimuli o palota. O le mea e malie ai, o fa'ata'ita'iga uma e lua na ausia se toe fo'i mata'ina i le faagasologa o se palota e agavaa mo le Eurovision Song Contest.

Faatasi ai ma lenei manumalo, o le Peugeot 208 ua avea ma taavale muamua ma se tulaga tele-malosi e manumalo ai i le ipu ma le lona ono Peugeot e manumalo i le taui lea, talu mai le 1964, ua tuuto atu i le filifilia o le taavale o le tausaga i Europa.

Faitau atili