O ata va'ai o lo'o fa'atalitali i le toe fa'afouga o le Mercedes-Benz GLE

Anonim

I aso talu ai nei, o le taamilosaga lauiloa a Nürburgring e toetoe lava a "auai" e pei o nisi matafaga i le Algarve. Ina ua uma ona vaʻai i faʻataʻitaʻiga o le BMW 2 Series Active Tourer poʻo le Range Rover Sport SVR iina i suʻega, o lea ua oʻo i le taimi mo le faʻafouina. Mercedes-Benz GLE ia maua iina.

Faʻalauiloa pe a ma le tolu tausaga talu ai, o le Siamani SUV ua sauni nei e maua le "aganuʻu" toe faʻaleleia o tausaga. E pei ona e faʻamoemoeina, i le tulaga o le toe faʻaleleia, o le camouflage e naʻo vaega o le a suia: luma ma tua.

I le pito i luma, e mafai ona e vaʻaia ai taʻavale fou, se mea faʻapipiʻi fou ma e sili atu foʻi lamepa faʻamaʻi, faʻatasi ai ma se saini malamalama fou na saunia e le toe faʻatulagaina o moli o le ao.

ata-espia_Mercedes-Benz_GLE fa'alelei foliga 14

I le pito i tua, ma amanaʻia le nofoaga o le camouflage, e mafai ona e faʻamoemoe naʻo suiga i moli ulu, faʻatumauina isi mea uma e le suia, mai le bumpers i le tailgate. E le gata i lea i fafo, e foliga mai o le a ofoina atu e Mercedes-Benz le faʻafouina o uili GLE.

Si'itia fa'atekonolosi ile ala

Ae mo totonu, o le tala autu o loʻo i ai e tatau ona faʻaalia i le tekinolosi, ma le GLE o loʻo mauaina le lomiga lata mai o le MBUX system. E le gata i lea, o le tele o isi suiga e le o fuafuaina i luga o le GLE, sei vagana ai le faʻaaogaina o se uili toe faʻatulagaina.

Ma le mea mulimuli, i le mataupu faʻainisinia e le tatau ona i ai ni atinaʻe fou, faʻatasi ai ma le Mercedes-Benz GLE o loʻo tumau i le faʻamaoni i le tele o afi o loʻo tuʻuina atu nei, o lona uiga, o talosaga ma penisini, tiso ma plug-in hybrids .

ata-espia_Mercedes-Benz_GLE

Mo le taimi nei, e leʻi faʻalauiloaina e Mercedes-Benz se aso mo le faʻalauiloaina o le Mercedes-Benz GLE ua toe faʻaleleia, ae o le mafaufau i le laʻititi laʻititi o le faʻataʻitaʻiga "puʻeina", matou te leʻi teʻi ua vave.

Faitau atili