Amata malulu. Ma o le mea lena… O lenei Audi S2 Avant e 709 hp

Anonim

O le Audi RS 6 Avant fou (mo le taimi nei) o le mataupu mulimuli i le talafaasolopito o le RS ma Audi vaʻa maualuga - o le RS muamua na faʻaalia i le 1994, le seminal RS 2, na faia e Porsche. Ma ina ia faia lena mea, e tatau ona amata Porsche i se mea ma Audi S2 Avanoa , lea na aliali mai i le tausaga na muamua atu, o le amataga lea.

Afai o le RS 2 Avant na "fanau mai" mai le Audi S2 Avant, e manino lava e leai se mea e mafai, e pei ona faʻaalia e lenei faʻataʻitaʻiga matou te aumaia oe ma le sauā. O le mea e ofo ai, o lo'o fa'atumauina pea le 2.2 l i totonu o le laina e lima fa'agogo, ae o le malosi na "pa" mai le 230 hp i luga o le 700 hp - sili atu i le faatolu!

O se sau'ai 709 hp, o se mea e te le fai atu lava e matamata i ai mai fafo, ae fa'avavevave pei o lo'o i ai le tiapolo i lona tino.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei vitio AutoTopNL, e mafai ona tatou vaʻaia faʻavavevave eseese i le va o le 100 km/h ma le 200 km/h. E valea le vaʻai e mafai ona faia i se taimi itiiti nai lo le S2 muamua na faia mai le 0 i le 100 km / h: 5.6s faasaga i le 5.9s, faasologa! Fa'aaloalo - ma o le a le mea o lo'o i ai lena tachometer?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili