Fa'afetai i lona fa'avae. E avatu e Abt le 800 hp i le Audi RS 6 Avant

Anonim

Johann Abt Signature Edition o le igoa lea ua tuuina atu i lenei Audi RS 6 Avant saunia e Abt Sportsline, i le faamamaluina o lona faavae.

E naʻo le 64 iunite o le a faia - ma mo i latou e fiafia i ai, matou te faʻanoanoa, ae o loʻo i ai uma i latou e ona - ma, faʻamaoni i faiga a le Abt, latou te le gata ina ofoina atu le tele o faʻatinoga, ae faʻapea foʻi ma se ata e sili atu ona faʻapitoa.

Amata i le mea e faʻagaioi ai lenei RS 6 Avant, o le 4.0 V8 biturbo na maua se faasologa o faʻaleleia ma suiga. E i ai se pea fou turbos ma intercoolers (tele), na atiina ae e Abt lava ia, ma maua se iunite fou e pulea afi (AEC poo ABT Engine Control).

O le mana "fana" mai le 600 hp o le RS 6 Avant i le gaosiga i le 800 hp, aʻo oso le torque mai le 800 Nm i le 980 Nm (e maualuga i le 1000 Nm). Ina ia fa'atumauina uma nei fa'aopoopo “malosi afi” i lalo o le fa'atonutonu, tusa lava pe maualuga tele le saosaoa, ua fa'aopoopoina e le au fa'atauva'a a le Abt se isi fa'asusu suau'u.

E le masalomia, o le Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition e sili atu le vave nai lo le faʻataʻitaʻiga gaosiga: o le 100 km / h ua oʻo nei i le 2.91s (3.6s series), le 200 km / h i le 9.69s ma le 300 km / h i totonu. 28.35s, e o'o i le saoasaoa maualuga o le 330 km/h (305 km/h e filifili ai e pei ole tulaga masani).

Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition

O mea uma e pulea

E le na'o le fa'aopoopoina o le malosi ma le malosi, o le talosaga fou a Abt ua matua fa'ata'ita'iina, e le gata i le ala matagi ma le oval maualuga i Papenburg, Siamani.

Na maua e le chassis ni pa faʻamautu fou, maualuga-fesoʻotaʻi puna, fesoasoani atili i faiga fesoasoani eseese, ma le fou 22" uili (285/30 R22 paʻu) ua faia, faasaoina 3.5 kilokalama i le uili faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition

foliga tulaga ese

O le Audi RS 6 Avant o lo'o i ai se foliga fa'atosina, ae o le Abt Sportsline ua fa'amalosia atili ai: o lo'o i ai le tele o fa'aoga o le ea i le pito i luma, o se spoiler fou i luma, sa'e pito fou fa'apea fo'i ma se fa'amalo fou i tua.

Fa'ailoga foi mo fa'aofiina i elemene nei ma isi, e pei o fa'ata, i le alava kaponi ma se lanu mumu pogisa, mo se fa'aaliga fa'apitoa. Le ituaiga tutusa o faʻamaeʻaina e mafai ona maua i totonu faʻapitoa foʻi.

Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition

E leai se mea e leai se paʻu ma Alcantara ufiufi i totonu o le fale, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga tulaga ese e pei o faitotoʻa faʻailoga ma le faʻailoga "Talu mai le 1896" (le tausaga o le faʻavae o Abt), poʻo le saini a le faʻavae na faʻapipiʻiina i nofoa.

O faʻamatalaga sili ona faʻapitoa o le Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition o se ituaiga o pusa-taimi e mafai ona tatou vaʻaia i le nofoaga tutotonu. I totonu o lo'o i ai se tamai fasi u'amea mai le fa'ailoga muamua a Johann Abt.

Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition

I le 1896, na tatalaina ai e le tamā o loʻu tamā o Johann Abt lona lava fale i Bavaria. O lona fa'amoemoe manino o le tu'uina atu lea o le malosi mai le solofanua i le auala. E tumau pea le moni o lenei mea i le 125-tausaga o le talafaasolopito o la matou kamupani. I le taimi nei, ua avea le fale faigaluega a le fai uʻamea o se fale faʻalogo faʻaonaponei. Ae tumau pea le agaga paionia o le na faavaeina - sili atu nai lo se isi lava taimi.

Hans-Jürgen Abt, Faatonu Sili o Abt Sporsline
Audi RS 6 Avant Johann Abt Signature Edition
O Hans-Jürgen Abt (taumatau), o le faatonu o Abt, ma Daniel Abt (agavale), o lona atalii ma le pailate o loʻo tu i la latou foafoaga fou.

Faitau atili