Ua faʻapipiʻi e Tesla le silia ma le 6000 superchargers i Europa

Anonim

O loʻo i ai nei le sili atu ma le 6000 superchargers na faʻapipiʻiina e Tesla i Europa atoa, faʻasalalau i 27 atunuu ma 600 nofoaga eseese, e valu i Potukale, o se numera o le a vave ona tupu i le 13.

O le faʻamaoniga na faia i le Aso Tofi nei e Tesla lava ia, o le na manaʻomia naʻo le valu tausaga e fausia ai se fesoʻotaʻiga Europa ma 6039 superchargers. Na amata uma lava i se iunite na faʻapipiʻiina i le 2013 i Nouei, lea na faʻatasi ma le taunuu mai o le Model S i lena atunuu i matu o Europa.

I le tolu tausaga mulimuli ane, i le 2016, o le televave o fesoʻotaʻiga a le kamupani na faavaeina e Elon Musk ua uma ona aofia ai 1267 nofoaga, o se numera na tulaʻi mai i le 3711 i le 2019. Ma i le lua tausaga mulimuli naʻo, e sili atu nai lo le 2000 superchargers fou na faʻapipiʻiina.

Tesla Supercharger
E 6,039 Tesla superchargers ua faʻapipiʻiina i Europa, faʻasalalau i atunuu e 27.

O le supercharger mulimuli na faʻapipiʻiina sa i Athens, Eleni, ae o le fale tele tele o loʻo i Nouei ma e 44 supercharger mataʻina.

I totonu o lo tatou atunuu, o le tele o nofoaga e totogi ai Tesla o loʻo i Fátima, i le faleaiga ma le faletalimalo o Floresta, ma i Mealhada, i le faletalimalo o Portagem. O le avanoa muamua e 14 iunite ma le lona lua e 12.

E ui lava i lea, na o le pau lava le faʻataʻitaʻiga V3 superchargers - mafai ona faʻapipiʻiina e oʻo atu i le 250 kW - i Potukale o loʻo faʻapipiʻiina i le Algarve, faʻapitoa i Loulé. O Diogo Teixeira ma Guilherme Costa na malaga i le auala i le Algarve e faataitai ai, i luga o le Tesla Model 3 Long Range.

E mafai ona e vaʻai pe toe iloilo lenei faʻalavelave i le vitio o loʻo i lalo:

E tatau ona manatua o se fale kesi lona lua ma lenei tekinolosi ua uma ona fausia i Porto, lea e tatau ona maeʻa i le kuata lona lua o le tausaga.

E tusa ai ma Tesla, "Talu mai le taunuu mai o le Faʻataʻitaʻiga 3, ua faimalaga tagata taʻavale Tesla e tutusa ma le sili atu i le 3,000 taʻamilosaga-malaga i le Moon ma e uiga i le 22 taamilosaga-malaga i Mars e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga Europa naʻo. o superchargers ". O numera mataʻina nei.

Faitau atili