O le mea lea e tupu ia Scala pe a latou tuʻuina i lima o tagata aʻoga.

Anonim

O tausaga taʻitasi, e faʻamalosia ai e Skoda ana tagata aʻoga e suʻesuʻe lo latou fatufatuaʻi e ala i le fatuina o se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o se tasi o latou faʻataʻitaʻiga, ma i lenei tausaga, e foliga mai o le a tatou agavaa i le tasi. Skoda Scala Spider.

Ia, i le maeʻa ai o galuega faatino e pei o le Skoda Citijet, Funstar, Atero, Element ma le Sunroq poʻo, talu ai nei, le Mountiaq, o le Czech brand's interns na taulaʻi atu i la latou faʻasalalauga fou masani ma aveese uma genes mai ... masani.

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Iuni, o lenei faʻataʻitaʻiga o le Skoda Scala Spider o loʻo ufitia pea i mealilo, o le masini e faʻaauupegaina ai poʻo lona igoa e le o iloa.

O le a le mea ua uma ona iloa e uiga i le Skoda Scala Spider?

Mo le taimi nei, o mea uma e iloa o le taunuuga o le faʻaalia o naʻo le lua ata o lenei faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei ona fa'amoemoeina, e tatau ona tumau le totonugalemu, fa'atasi ai ma le fa'ata'otoga o lo'o fa'atalitali i le i ai o su'i mumu i luga o le uili (i se fa'aosofiaga o se agaga fa'afiafia).

Skoda Scala Spider
Mai ata tusi e mafai ona e vaʻaia e tatau ona tumau le totonugalemu e le suia.

Ae mo le pito i fafo, o suiga ua folafola e sili atu le tele, a itiiti ifo i le faʻamasinoga i le ata na faʻaalia e Skoda.

Muamua, o se mea e mafai ona liua, ona sosoo ai lea ma se auala poʻo se Apogaleveleve, ma faʻaumatia nofoa pito i tua ma, mulimuli ane, o faitotoʻa pito i tua. Ioe, o le pito i tua ma le tailgate e fou foi. E mata'ina fo'i le fa'asalalauina pito i tua fa'atasi ai ma le fa'atotonugalemu fa'avevela, ma uili ma ta'avale taofi e masani ai le Skoda's RS range.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili