Fa'amanatuina e Audi le 25 tausaga o le afi TDI

Anonim

Audi o loʻo faʻamanatuina le 25 tausaga o masini TDI. Na amata uma i le 1989, i le Frankfurt Motor Show.

Faatasi ai ma le tekinolosi Quattro, o masini TDI o se tasi lea o fuʻa faʻatekonolosi ma pisinisi a Audi. Mo ta'avale uma e lua e fa'atau atu e Audi, o lo'o fa'apipi'iina le tasi i masini TDI.

Faʻailoa i le 1989, i le taimi o le Frankfurt Motor Show, o le lima-cylinder 2.5 TDI engine ma le 120hp ma le 265Nm na nafa ma le amataga o se vaitau fou mo le mama mama, o se lala o le Volkswagen Group. Faatasi ai ma le maualuga maualuga o le toeitiiti 200km / h ma le averesi faʻaaogaina o le 5.7 L / 100km, o lenei afi na faʻafouina mo lona taimi, ona o lona lelei ma le faʻatinoga.

audi TDI 2

Ina ua mavae le 25 tausaga, o le atinaʻeina o masini TDI e lauiloa. O loʻo manatua e le faʻailoga i lenei vaitau "o le malosi o masini TDI na faʻateleina i le sili atu i le 100%, ae faʻaititia e 98%. I lenei faigamalaga o le lua ma le afa sefulu tausaga, o se tasi o mea taua e le masalomia o le manumalo lea o le Siamani i le 24th LeMans ma le Audi R10 TDI.

Vaai foi: O se Volkswagen Amarok 4.2 TDI? O se fiafiaga la le galue...

I aso nei, ua fa'atau atu e Audi le aofa'i o 156 fa'aauupegaina ma le afi TDI. O se tekinolosi e le o iai i le Audi R8 ma ua salalau atu i ituaiga uma o le au faʻasalalau i le Volkswagen Group. Tumau i le vitio o loʻo faʻamanatuina lenei mea taua:

Fa'amanatuina e Audi le 25 tausaga o le afi TDI 4888_2

Faitau atili