Faatasi ai ma le 300 hp ma quattro, o le Audi SQ2 fou lea

Anonim

Na filifilia e Audi le Paris Motor Show e faʻaalia ai le uiga vevela o le Q2, le SQ2 . O le faʻailoga Siamani na faʻateʻia tagata lautele, talu ai e ui lava na faʻamoemoeina, e leai se tasi na faʻamoemoe o le faʻalauiloaina o le a faia i le laumua o Farani.

O le taʻaloga taʻaloga o le crossover faʻaaogaina le afi Audi S3, o le 2.0 TFSI e maua ai le 300 hp ma le 400 Nm o le torque, lea e mafai ai e le SQ2 ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le na o le 4.8s ma ave i le saoasaoa atoa o le 250. km/h.

Ina ia pasi le 300 hp i le asphalt, na faʻapipiʻiina e le Siamani le SQ2 ma le quattro system (e pei o le tulafono i Audis e maua le S brand), e fesoʻotaʻi ma le fitu-saosaoa S Tronic lua-clutch gearbox, lea e mafai ona galulue uma. i le faʻaogaina otometi ma le faʻasologa faʻasolosolo tusilima.

Audi SQ2 2018

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le tele o le malosi e mana'omia ai feso'ota'iga lelei i le eleele

Ae o le ituaiga Siamani e le na o le tuuina atu o se afi fou ma faapipii uma-uili taavale i le SQ2 fou, Audi tuutuu ifo i lalo i le 20 mm ma faateleina ai le maaa o le damping o le taofia o taaloga. Ina ia ave oe i luga o le auala, na filifilia e Audi 18″ poʻo 19″ uili, uma e faʻaleleia ai le auala e faʻaogaina ai e le koluse laʻititi pupuni.

Ua fa'alelei fo'i le faiga fa'apipi'i, fa'atasi ai ma le fa'ailoga fou o le Q2 ua fa'apipi'iina ma taofi tisiketi pito i luma 340mm ma taofi tisike tua 310mm, o lo'o fa'aalia uma ai le fa'ailoga mūmū mata'ina ma le S logo (ae na'o se filifiliga).

Audi SQ2 2018

I totonu foi, e faigofie ona iloa o le Audi SQ2 fou o le pito i luga o le laina crossover, faatasi ai ma se laulau meafaigaluega numera uma e avanoa o se filifiliga lea, soo se taimi lava e ki ai le 2.0 TFSI, ei ai se mamanu patino e faamanatu ai le avetaavale. e le o iai i le pulega a se Q2 masani.

Faatasi ai ma le SQ2 o loʻo sau foʻi le faʻateleina o le tele o meafaigaluega masani, faʻatasi ai ma moli faʻaulu ma moli faʻasolosolo e faʻaalia ai lo latou i ai i lenei lomiga. I totonu matou te maua ai foi faʻamatalaga alumini pulumu i luga o le meafaifaʻaili laupapa ma faʻaogaina e le uʻamea uʻamea mo se foliga taʻaloga.

Taaloga ae aunoa ma le tuulafoaiina o le saogalemu

E ui lava i le taulaiga a Audi mo le SQ2 i luga o le malosi, e leʻi tuulafoaia e le Siamani le saogalemu. O le mea lea, o le taʻaloga taʻaloga o le laʻititi laʻititi o le mama mama o loʻo faʻaalia i luga o le maketi faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻafefe i luma e fai ma faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai se radar e iloa ai tulaga mataʻutia. O lenei faiga e amata i se lapataiga faʻalogo ma e oʻo lava i taofi i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O isi fesoasoani aveta'avale o lo'o i totonu o le SQ2 o le fa'atonuga fa'atautaia lea o lo'o i ai le taofi & alu ma le fa'aogaina o auala - o nei tekinolosi e mafai ai e le Audi la'ititi ona fesoasoani i le avetaavale e liliu, fa'avave ma taofi i luga o auala i se tulaga lelei seia oo i le 65 km/ h. O se faiga fesoasoani paka e liliu ai le Audi fou i tulaga pakaga tutusa po o le perpendicular e avanoa foi e fai ma filifiliga.

Faitau atili