Aafiaga afi. BMW aoina ma Diesel afi faʻalauteleina i le 1.6 miliona taʻavale

Anonim

I le tolu masina talu ai, o le Na fa'alauiloa e le BMW se fa'aputuga tauofo o le 324,000 ta'avale fa'atasi ma afi tiso i Europa (o le aofaʻi o le 480 afe i le lalolagi atoa), ona o se lamatiaga o le afi e mafua mai i se faʻaletonu na iloa i totonu o le faʻaogaina o le kesi kesi (EGR).

E tusa ai ma le BMW, o le faʻafitauli o loʻo taoto faʻapitoa i le ono mafai ona faʻamalo laiti o le pusaaisa EGR, lea e masani ona faʻaputuina i le EGR module. O le lamatiaga o le afi e sau mai le tuʻufaʻatasia o le pusaaisa ma le kaponi ma le suauʻu palapala, e mafai ona mu ma mafai ona mu pe a faʻaalia i le maualuga o le vevela o kasa faʻafefe.

I tulaga e le masani ai e mafai ona taʻitaʻia ai le paipa i totonu o le vai, ma i tulaga sili atu ona ogaoga e mafai ona oʻo atu ai i se afi i totonu o le taavale. O se mea e mafai ona avea ma mafuaʻaga autu mo le sili atu nai lo le 30 BMW afi na matauina i Korea i Saute i le tausaga nei, lea na muamua iloa ai lenei faʻafitauli.

Ina ua maeʻa se suʻesuʻega auiliili o isi afi faʻatasi ai ma fofo faʻapitoa faʻapitoa ma e leʻi aofia ai i le uluai faʻasalalauga faʻamanatu, na filifili BMW, e ui lava e leai se tulaga lamatia tele mo ana tagata faʻatau, e faʻaitiitia ai nei lava tulaga lamatia e ala i le faʻalauteleina o le faʻaupuga faʻamanatu, ua aofia ai nei le 1.6 miliona taavale i le lalolagi atoa , gaosia i le va o Aukuso 2010 ma Aukuso 2017.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O faʻataʻitaʻiga ua afaina

I le taimi nei e leʻi mafai ona maua se lisi fou o faʻataʻitaʻiga ua aʻafia, ia manatua na faʻasalalau i le tolu masina talu ai.

O faʻataʻitaʻiga o le BMW 3 Faʻasologa, 4 Faʻasologa, 5 Faʻasologa, 6 Faʻasologa, 7 Faʻasologa, X3, X4, X5 ma le X6 faʻapipiʻiina i le afi afi tiso e fa, gaosia i le va o Aperila 2015 ma Setema 2016; ma le masini Diesel ono-vau, na gaosia i le va o Iulai 2012 ma Iuni 2015.

Faitau atili