Fa'aoso. Herbert Diess (VW Group) fai mai CUPRA ua uma ona faʻatau atu nai lo Alfa Romeo

Anonim

I le taimi o le tuʻuina atu o lana taʻiala fou New Auto, o le faatonu sili o le Volkswagen Group, Herbert Diess - o le na vaʻaia lana konekarate faʻalautele i le 2025 i luma atu o le faʻamoemoe o le sauai Siamani - e leʻi toilalo e faʻalauiloa se faʻaosoosoga itiiti ina ua ia taʻua o le CUPRA ua uma. fa'atau atu e sili atu nai lo Alfa Romeo.

Talu ai nei na matou lipotia ai le auala na toe taumafai ai le Volkswagen Group, e faʻatau Alfa Romeo mai le FCA i le 2018.

O se talosaga na faia e Herbert Diess lava ia i le FCA (i lena taimi), i le talosaga a Ferdinand Piëch (ua maliu nei), ina ua maeʻa tala i lena taimi na fautua mai ai e mafai e le vaega Italia-Amerika ona vavae ese le faailoga Italia iloga e pei ona faia, ma le tele. manuia, faatasi ai ma Ferrari i nai tausaga na muamua atu.

Mai le FCA, e ala mai i lona faatonu sili Mike Manley, na sau ai se "Leai" mo se tali, ae e foliga mai o le Volkswagen Group o le "manatu" ma Alfa Romeo - lea na tumau mo le tele o tausaga - e foliga mai e leʻi maeʻa. . Matamata ma fa'alogo ia Herbert Diess i le taimi o le fa'aaliga o le fuafuaga fa'ata'atia a le vaega:

Afai e faigofie ona faʻamaonia le manuia faʻapisinisi a le CUPRA, o le faʻatusatusaina o ana pisinisi faʻatasi ma le Alfa Romeo o lona uiga o le Volkswagen Group e vaʻavaʻai atu i lana faʻailoga talavou Sipaniolo o se tauva i ai.

Mo le taimi nei, e le mafai ona tatou vaʻavaʻai ia i latou o ni faʻatauvaʻa, aua e lua, i aso nei, e le o "kolosi" i le maketi. E ui lava i le taulaʻi atu o le taʻaloga a le CUPRA, o lona faʻateleina faʻalauteleina o loʻo faʻaogaina uma i le C-vaega - Ateca, Leon, Formentor ma, e le o toe mamao, Fanau. Alfa Romeo i le taimi nei o loʻo nofo i se vaega i luga, le D, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua, naʻo ia i totonu o lana faila, o le Giulia ma le Stelvio.

CUPRA Formentor 2020
CUPRA Formentor

Amata i le tausaga a sau, Alfa Romeo o le a toe foʻi i le C-vaega - pe a maeʻa le Giulietta i le 2020 - faʻatasi ai ma le Tonale, o se vaeluagalemu SUV lea e mafai ai ona tatou mafaufau i le CUPRA Formentor o se tasi oi latou.

Ae, e mafai ona tatou mafaufau i le CUPRA o se tauva ia Alfa Romeo? Pe o le manaʻo (ma le faʻamoemoe) o le Volkswagen Group, na faʻaalia i lenei faʻamatalaga puupuu ae faʻaosooso a Diess?

Alfa Romeo Tonale manatu 2019
O le gaosiga o le Alfa Romeo Tonale ua "tuleia" ia Iuni 2022.

Faitau atili