SEAT o le a faʻalauiloa le taʻavale eletise i le 2025 mo le itiiti ifo i le 25 000 euros

Anonim

SEAT na faasilasilaina i le Aso Gafua nei, i le taimi o le konafesi faaletausaga a le kamupani (lea na matou aʻoaʻoina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a gaosia le CUPRA Tavascan), o le a faʻalauiloaina se taavale eletise i le taulaga i le 2025.

O le kamupani Sipaniolo, o loʻo faʻavae i Martorell, na faʻaalia o le a avea lenei mea ma taʻavale taua e faʻaogaina ai le feʻaveaʻi faʻateleina e le faitau aofaʻi ma o le ai ai se tau mulimuli e tusa ma le 20-25 000 euros.

SEAT na faʻailoa mai o le iunite gaosiga o le a gaosia ai lenei taʻavale o le a faʻasalalau i masina o lumanaʻi, ae na tuʻuina atu se fuafuaga mataʻutia, e taʻua o le Future Fast Forward, o lona faʻamoemoe o le taʻitaʻia o le eletise o le pisinisi tau taavale i Sepania ma amata ona gaosia le eletise. taavale i totonu o le atunuu mai le 2025.

Wayne Griffiths
Wayne Griffiths, Peresetene o le SEAT S.A.

Matou te mananaʻo e gaosia taʻavale eletise i Sepania mai le 2025. O lo matou faʻamoemoe o le tuʻuina atu lea o le sili atu i le 500 000 taʻavale eletise i le tausaga i Martorell mo le Volkswagen Group, ae matou te manaʻomia se tautinoga manino mai le Komisi Europa.

Wayne Griffiths, Peresetene o le SEAT S.A.

I le faaopoopo atu i le gaosia o taavale eletise, ua faamoemoe le SEAT e taʻitaʻia le atinaʻeina o le galuega atoa a le Volkswagen Group. "O la matou fuafuaga o le suia lea o la matou Nofoaga Faʻatekinisi, naʻo le tasi o lona ituaiga i Europa i saute ma o se aseta R & D autu mo le itulagi," o le tala lea a Griffiths. "Matou te talitonu o se vaega o la matou matafaioi le faʻaeletise o Sepania. I le 70 tausaga talu ai na matou tuʻuina ai lenei atunuʻu i luga o uili. O le taimi nei, o le matou faʻamoemoe o le tuʻuina lea o Sepania i luga o uili eletise, ”o lana faʻaopoopo mai lea.

"Ua uma ona matou faia le fuafuaga, ua i ai a matou paaga saʻo ma, i se tulaga lautele, ua matou sauni e teu faʻafaigaluega. O lenei poloketi ua faʻamoemoe e avea ma afi mo le suiga o le pisinisi taʻavale Sipaniolo. O le lagolago a le Malo Sipaniolo ma le Komisi Europa i lenei transversal ma fuafuaga a le atunuu e tatau, ina ia mafai e le Volkswagen Group ona faia le faaiuga mulimuli i lona faatinoga ", o loo vaseina Wayne Griffiths.

Na taʻua foi e Wayne Griffiths o le sini mo lenei tausaga - lea o le a vaʻaia ai le toe faʻafouina o Ibiza ma Arona i le maketi - "o le faʻateleina lea o faʻatau ma toe faʻaleleia le aofaʻi i tulaga aʻo leʻi oʻo i le COVID", ina ua maeʻa le faʻamaʻi COVID-19 na taofia ai le tulaga lelei. SEAT SA sa fa'aalia i tausaga talu ai nei.

"I le 2021 e tatau ona tatou toe foi i tupe mama. O le matou sini tau tupe. O loʻo matou galulue malosi e maua ni numera lelei i se taimi vave e mafai ai. O mea autu mo le ausiaina o tupe mama i le 2021 o le faʻateleina lea o le PHEV faʻafefiloi ma le faʻalauiloaina o le 100% eletise faʻataʻitaʻiga, le CUPRA Fanau mai, lea o le a mafai ai ona tatou ausia a tatou sini CO2. E le gata i lea, o le a matou taulaʻi atu i le faʻaitiitia o tupe faʻaalu ma le puleaina o tupe maua, faʻatasi ai ma le taulai atu i maketi sili ona taua ma auala, "o le tala lea a Griffiths.

Faitau atili