Na tuu i lalo le taavale. Na faaleagaina i luga o tui. Tuuina atu le pili i le itumalo

Anonim

O Christopher Fitzgibbon o se tama Irish e 23-tausaga le matua na ia tuuina atu i lana Volkswagen Passat se "uiga" faaopoopo e ala i le tuu i lalo i ni nai inisi - o le kilia o le eleele ua na o le 10 cm. Ina ua tu'u i lalo lau ta'avale, e le'i umi ae e feagai ma se fa'afitauli.

O le nu'u o lo'o nofo ai o ia ua fa'aopoopoina le tele o ta'avale saosaoa i nofoaga eseese e ui atu ai i le nu'u o Galbally i Limerick. O le i'uga, e le mafai e lau Passat ona laasia e aunoa ma le fa'aleagaina.

Na filifili le talavou Christopher Fitzgibbon e teu faʻafaigaluega ... faasaga i le nuʻu. E moʻi lava oe, o lo o ia molia le malo mo le toe faaleleia o tau na faʻaalu e lana Volkswagen Passat.

Fai mai o le malo o Limerick, Aialani, na totogi le sili atu i le 2500 euros i mea leaga na afaina i lana taavale i taumafaiga e "lava mauga". O se faasea lea na tali atu ai le malo i se auala le lelei ma e oo lava i ni nai taufaaleaga i le fefiloi - o se tasi o inisinia auala na taʻua Christopher "faatauvaa" ma "fesoasoani".

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le tala a Christopher Fitzgibbon, o le faʻaopoopoina o le puʻu e le gata na faʻaleagaina ai o ia i le taʻavale, na faʻamalosia ai o ia e alu se malaga umi atu i le fale faigaluega e aloese mai ai - o se faʻaopoopoga 48 km i le aso, e mafua ai le tusa ma le 11,300 km sili atu i le tausaga.

E tusa ai ma le tala a Christopher Fitzgibbon:

O nei mea fou (tutu'i) (…) e matua'i fa'avalevalea aua latou te taofia a'u mai le ui atu (i le ta'avale) i totonu o le nu'u. Ma e le afaina po o le a le saoasaoa ou te li'o - e mafai ona ou ave i le 5 km/h po'o le 80 km/h ma e le afaina. Ou te lagona le faailoga tagata ona o loʻo ou aveina se taavale ua suia - e maualalo i lalo o lea e naʻo le 10 cm mai le eleele - ma o loʻo teena laʻu aia tatau e ave ai le taavale i luga o nei auala.

Tali aloaia a Limerick County:

O le fa'aitiitiga fa'avavevave (...) e na'o le 75 mm le maualuga (...) Matou te le'i maua mai nisi fa'asea e uiga ia i latou.

O se su’esu’ega o ta’avale sa faia muamua na fa’ailoa ai o le taulaga o lo’o uia i luga o le saoasaoa maualuga ma e le o usita’ia tapulaa saosaoa o lo’o iai. O le fa'aofiina o nei faiga (o le lombas) na maua ai se nu'u saogalemu mo tagata uma. O isi tu'utu'uga saoasaoa na fa'alauiloa i isi vaega o le nu'u e aunoa ma le fa'atupuina o nei ituaiga o fesili.

Ma o oe, o ai e te manatu e sa'o i lenei finauga? Tu'u mai se fa'amatalaga.

Punavai: Unilad e ala i Jalopnik.

Faitau atili