Hyundai Ioniq o le hybrid sili ona vave

Anonim

O lenei suiga Hyundai Ioniq na mafai ona ausia le saoasaoa o le 254 km / h, lea e fausia ai se faamaumauga fou o le lalolagi mo se “ hybrid e faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga gaosiga".

Ina ua tuʻuina atu le Hyundai Ioniq fou, na folafola mai e le South Korean brand ia i matou se faʻataʻitaʻiga lelei, malamalama ma sili atu le malosi faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa i isi taavale faʻapipiʻi, ae foliga mai, o le Ioniq e mafai foi ona avea ma taavale e mafai ona talepeina faamaumauga.

Ina ia faʻamaonia lenei mea, na faʻaumatia uma e Hyundai vaega e le manaʻomia (o ai e manaʻomia le ea malulu e talepe ai se faʻamaumauga saosaoa?) ma aofia ai se fale saogalemu o Bisimoto, nofoa taʻavale a Sparco ma se parachute taofi. E leʻi galo foʻi le Aerodynamics, e taʻua i le grille pito i luma, lea e faʻaitiitia ai le faʻafefe i le ea.

E LE'I MISIA: Volkswagen Passat GTE: o se hybrid ma le 1114 km o le tuto'atasi

E tusa ai ma suiga faʻainisinia, na faʻateleina e le au inisinia le mana o le afi afi afi 1.6 GDI e ala i le faʻaogaina o le nitrous oxide, faʻaopoopo i le tele o isi suiga i le intake, faʻagogo ma faʻasalalauga, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o le polokalama.

I'uga: o lenei Hyundai Ioniq na mafai ona ausia se saoasaoa o 254 km/h i le “masima” o Bonneville Speedway, Iuta (USA), nofoaga o tapuaiga mo e fiafia saoasaoa. O lenei faʻamaumauga saoasaoa na faʻapipiʻiina e le FIA ma e popole i le vaega o hybrids faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga gaosiga ma le mamafa i le va o le 1000 ma le 1500 kg. Matamata i le vitio i lalo:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili