Aisea ua faatapulaa ai taavale Siamani i le 250 km/h?

Anonim

E pei ona e maitauina, o le tele o faʻataʻitaʻiga Siamani e faʻatapulaʻaina i le 250 km / h le maualuga maualuga. Na matou o e su'e pe aisea.

Na amata uma i le silia ma le 40 tausaga talu ai. I le faaiuga o le 70s, o se gaioiga malosi e lagolagoina le faasaoina o le siosiomaga na faʻapipiʻiina i Siamani, o le lobby faʻapolokiki taʻitaʻia e le German Green Party na finau i le taimi o se vaega o faafitauli tau le siosiomaga o le a foia ma le faʻaofiina o le saoasaoa. tapulaa i luga o auala. E ui lava e leʻi faʻatagaina, o lenei fua na avea o se lapataiga i le au faufale Siamani autu, oe na faʻamalosia e mafaufau e uiga i fuafuaga faʻafuaseʻi mo le lumanaʻi.

mercedes-benz_clk-gtr

E pei ona e iloa, o le alatele Siamani - Autobahn - e taʻutaʻua ona o latou faʻataga le saoasaoa tapulaa (i nisi vaega, e leai se saoasaoa faatapulaaina), ma faatasi ai ma le boom i atinae faatekinolosi ma le faateleina o le malosiaga i totonu o pisinisi tau taavale, le faʻataʻitaʻiga fou ua amata ona faʻaogaina lena mea: saoasaoa, saoasaoa ma sili atu le saoasaoa.

Fa'ata'ita'iga taunu'uga: i le fa'ai'uga o le 1980, sa i ai le tele o ta'avale e sili atu i le 200 km / h, lea na mafua ai le fa'ateleina o fa'alavelave fa'afuase'i ona o le saoasaoa. O le faʻafitauli na amata ona matua ogaoga ma e tatau i tagata gaosi oloa ona gaoioi ina ia taofia le malo Siamani mai le faʻaofiina o tapulaʻa i luga o auala.

Va'ai fo'i: Ua fa'ailoa e Audi le A4 2.0 TDI 150hp mo le €295/masina.

O lea i le 1987, o nisi o taʻutaʻua Siamani i lena taimi - Audi, BMW, Mercedes-Benz ma Volkswagen - tuʻu ese faʻatauvaʻa ma mulimuli i le faʻataʻitaʻiga a Iapani, sainia se maliega a alii e manatu o faʻataʻitaʻiga fou uma e gata i le. 250 km/h le saoasaoa maualuga . E pei ona faʻamoemoeina, na faʻafeiloaia e le malo Siamani lenei maliega ofo fua i le va o faʻailoga ma e leʻi faia ni suiga faʻaletulafono.

750il_e32-bmw

O le tausaga na sosoo ai, o le BMW o le uluaʻi faʻailoga Siamani na faʻalauiloaina se faʻataʻitaʻiga ma se faʻatapulaʻa eletise eletise, le BMW 750iL (ata i luga). E tusa ai ma le Bavarian brand, o le V12 afi fou o le 5.0 lita ma le 300 hp o le mana o lenei saloon na mafai ai ona "faigofie" e oʻo atu i le 270 km / h, ae nai lo lena, e tatau i tagata faatau ona faia le 250 km / h.

Ae aiseā e iai ni faʻataʻitaʻiga a nisi o Siamani e sili atu i le 250 km / h?

Mo sina taimi i le taimi nei, o faʻailoga na sainia lenei feagaiga o loʻo faʻatau atu faʻataʻitaʻiga e sili atu i le 250 km / h, pei o le Audi R8 V10 poʻo le Mercedes-AMG GT. Taʻua o le faamaualuga, maketiina poʻo se gaioiga o le fouvale: o le mea moni o loʻo i ai le tele o miliona o Euro o loʻo teu faʻafaigaluega i le atinaʻeina o se taavale, ma o le mea lea e masani ai le faia e le au gaosi se tuusaunoaga mo nisi o latou faʻataʻitaʻiga - aemaise lava mo taʻaloga. taavale . I le taimi nei, o le tele o faʻailoga e tuʻuina atu i le tagata faʻatau le filifiliga e faʻamalo ai le faʻatapulaʻaina eletise (tulaga masani). E le gata i lea, o loʻo i ai le mataupu o le tauvaga. E le'i sainia e le au Peretania ma Italia lenei feagaiga...

E iai foi le tulaga o Porsche , lea, e pei ona e matauina, o se tasi o faʻailoga na musu e avea ma se vaega o lenei maliliega. I le avea ai ma se gaosiga o faʻataʻitaʻiga taʻaloga moni, faʻatapulaʻaina eletise eletise o le a faʻasaga i le filosofia o le Stuttgart brand, lea na gaosia i le taimi na o le tolu faʻataʻitaʻiga: 911, 928 ma le 944.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili