333km/h ile 5 sekone... ile uila roketi!

Anonim

O François Gissy ose tagata Farani. O se inisinia e ala i toleniga, ua tuuto Gissy i le setiina o faamaumauga saoasaoa uila i lona taimi avanoa. O le vaiaso talu ai na ia faia ai lana lava faamaumauga e ala i le ausia o le saoasaoa maualuga o le 333km / h i le na o le 5 sekone, tietie i se uila roketi - o le faamaumauga muamua o le 285km / h.

FESOASOANI: Bloodhound SSC: O le a le mea e manaʻomia e sili atu i le 1609 km / h?

O le saoasaoa na ausia atonu e le faagaeetia, pe ana le seanoa foliga o le uila. O François Gissy e foliga mai o lo'o finau mai e tumau pea le uila ma le ... uila. O loʻo i ai pea le pedals (mo le a le faʻamoemoe, ou te le iloa ...) ma o suiga faʻavae e naʻo le mafaufauina o se uili umi umi e faʻateleina ai le mautu, o se tulimanu tatala o le koluma foʻi mo le faʻamoemoe lava e tasi, ma ioe, i se mea i le ogatotonu. o le faavaa “tautau” se roketi e galue e pei o le vai hydrogen peroxyide (H2O2). su'esu'ega aerodynamic? Alafua savili? Mo le a?!

I le va, ma mo faamoemoega faalauiloa, na ia maua lava le taimi e faalumaina ai se Ferrari F430 Scuderia, lea e iai le 510hp V8 e le mafai ona faia se mea e faasaga i se… uila roketi!

uila roketi saosaoa atoa

Faitau atili