SSC Tuatara. E fa'apei le 1770 hp o lau twin-turbo V8

Anonim

Ina ua mavae le tusa ma le fitu tausaga o atinae, o le SSC Tuatara e foliga mai ua sauni mulimuli. Manatua o le faʻataʻitaʻiga lea o loʻo faʻamoemoeina e le SSC Amerika i Matu e talepeina le faʻamaumauga mo le faʻataʻitaʻiga sili ona vave gaosiga i le lalolagi ma faʻapea ona auai i le 300 mph vaega e le o iai (e tusa ma le 483 km / h).

E pei o le faʻamaonia o le atinaʻeina o Amerika hypersports o loʻo i ai i se tulaga sili ona maualuga, SSC North America na faʻaalia se vitio. lea e mafai ona tatou faalogoina ai le afi a Tuatara i le taimi o le vaega o le nofoa su'ega.

O le afi o loʻo fesiligia o se tele 5.9 l twin-turbo V8 faʻatasi ai ma laina mumu ile 8800 rpm. O le faailoga "1.3 Megawatts" o loʻo tu i fafo i luga o le ufiufi valve, e faʻaalia ai pe fia le malosi o le malosi o lenei V8. A fa'aola e le E85 ethanol, o le twin-turbo V8 e mafai ona tu'uina atu le 1770 hp, ie 1300 kW po'o le 1.3 MW.

SSC Tuatara 2018

Le fua mo le o'o atu i le 300 mph (483 km/h)

Talu ai e le'o fa'amauina fa'amaumauga saosaoa na'o le malosi, SSC Amerika i Matu ua fa'atupe tele i vaega e pei o le aerodynamics po'o le fa'aitiitia o le mamafa. O lea la, o le Tuatara e i ai le toso fa'atatau (Cx) e na'o le 0.279 (e tu'uina atu ai ia te oe se manatu, o lona tauva autu, Hennessey Venom F5 o lo'o i ai le toso fa'atasi o le 0.33).

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I le tulaga o le mamafa, o le SSC Tuatara e na o le 1247 kg (mago), faʻafetai uma i le faʻaogaina o le carbon fiber i le gaosiga o le tino ma le monocoque. Faʻafetai i nei fuainumera, SSC North America talitonu o le faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le gaosiga faʻatapulaʻa i le 100 iunite ma le tau e leʻi iloa o le a mafai ona ausia (ma sili atu) le faʻailoga o 300 mph (pe tusa o le 483 km/h).

SSC Tuatara 2018

Faitau atili