O le a le suiga o igoa o pa'u?

Anonim

Fausia e fesoasoani i tagata fa'atau e fai se filifiliga sili atu, o igoa o pa'u o le a suia mai ia Me i lenei tausaga.

Ina ia mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga atili i tagata faʻatau, faʻaopoopo i se mamanu fou, o igoa fou o le a faʻaalia ai foi se QR code.

E le gata i lea, o igoa fou e aofia ai foi suiga i le fua o vaega eseese o le faatinoga o pa'u - malosi malosi, uu susu ma le pisapisao i fafo.

Fa'ailoga pa'u
O le fa'ailoga lea o lo'o iai nei matou te maua i pa'u. Mai ia Me o le a faia suiga.

O le a le QR code?

O le fa'aofiina o se QR code i luga o le igoa pa'u ua fa'amoemoe e fa'ataga ai tagata fa'atau e maua atili fa'amatalaga e uiga i pa'u ta'itasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole code lea e maua ai se tuatusi ile EPREL database (EPREL = European Product Registry for Energy Labeling) o loʻo iai le pepa faʻamatalaga o oloa.

I lenei mea e le gata e mafai ona faʻatalanoa uma tulaga taua o le faʻailoga paʻu, ae faʻapea foi le amataga ma le faaiuga o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga.

igoa pa'u EU

O le a se isi suiga?

I luga o faʻailoga fou o paʻu, o le faʻatinoga i tulaga o le pisapisao fafo o loʻo faʻaalia e le gata i mataitusi A, B poʻo C, ae faʻapea foʻi i le numera o decibels.

E ui o le vasega A i le C e tumau pea le le suia, i le C1 (fa'afiafiaga) ma le C2 (fa'atau pisinisi mama) o lo'o i ai mea fou i isi vasega.

I lenei auala, o paʻu na avea ma vaega o le vasega E i vaega o le malosi malosi ma le susu susu e faʻafeiloaʻi i le vasega D (seia oʻo i le taimi nei e leai se mea). O pa'u sa i totonu o vasega F ma G i nei vaega o le a tu'ufa'atasia i le vasega E.

Mulimuli ane, o le igoa o pa'u o le ai ai foi ni ata fou se lua. O le tasi e fa'ailoa mai pe o le pa'u e fa'amoemoe e fa'aoga i tulaga ogaoga o le kiona ae o le isi pe o se pa'u e pipii i luga o le aisa.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili