Mercedes-Benz 280TE (W123) saunia e Zender. Le amataga o le faʻalogo

Anonim

Sa matou i ai i le 1980. Faatoa oo mai le lalolagi mai le "tautau" o le faaletonu o le suauu 1973 ma ua agai atu i se isi vaitaimi o le faalauteleina o le tamaoaiga. I'inei, o le tala masani lava. Mate mai la...

E sa'o lava... sa matou i ai i se fa'alavelave! Matou te lei toe malosi mai le laveai muamua o Troika i le 1977 ma ua uma ona matou agai atu i le laveai lona lua, lea na iu ina faia i le 1983. Ae seʻi o tatou o atu i taavale, aua o le faanoanoa e le totogia aitalafu.

Faatasi ai ma le tamaoaiga o Europa o loʻo faʻatupulaia, o le faʻalogo na amata ona faia muamua ana laasaga faifai pea o se gaioiga faʻatulagaina ma aoga. Fa'alogoina i ta'avale maualuga sa masani lava, ae le tele i ta'avale i aso uma.

laasaga muamua

O le faʻataʻitaʻiga matou te avatu ia te oe i aso nei o se "fossil" o uluai aso o faʻalogo faʻaonaponei - aua o le "faʻalogo" i le uiga moni o le upu na amata mai i tua atu i le 1980s. O loʻo matou talanoa e uiga i le Mercedes-Benz 280TE (W123) na saunia e Zender.

Mercedes-Benz 280TE (W123) saunia e Zender. Le amataga o le faʻalogo 4995_2

O le fa'amoemoe o lenei kamupani o le ofoina atu lea o le fa'aogaina o se veni, le fa'amafanafanaina o se fale ta'avale taugata ma le fa'atinoina o se ta'avale ta'aloga. Fa'ata'ita'iga uma.

O le pito i fafo o le Zender 280 TE sa matua le fa'afefe. O suiga e na'o le pa'u, uili BBS fa'apitoa, fa'aitiitia le fa'amalolo ma isi mea. O le taunuuga na sili atu le taʻaloga, sili atu ona faʻaonaponei ma faʻaitiitia foliga masani.

Mercedes-Benz 280TE (W123) saunia e Zender. Le amataga o le faʻalogo 4995_3

te'i totonu

O le faʻateleina lea na faʻailogaina ai le faʻalogo i le 80s, 90s ma le amataga o le 2000s na faia ai le aʻoga i totonu o le Zender 280TE.

O totonu sa laina atoa i le lanu moana Alcantara, mai nofoa i le meafaifaaili laupapa, e aunoa ma le faagaloina o le taualuga. E o'o lava i le fola o le ta'avale na fa'auma i le fulufulu lanu moana.

Mercedes-Benz 280TE (W123) saunia e Zender. Le amataga o le faʻalogo 4995_4
O fea e te sisi ai i luga le leo?

O nofoa muamua na suia i nofoa Recaro e lua. O le uili muamua na faʻaalia foi i se mea taʻaloga. Ae o mea taua e leʻo mea nei ...

O fa'alogo leo Hi-fi ma telefoni fe'avea'i o mea na sili ona manuia i le vaitau o le 1980, ona o mea fa'apitoa ma seasea. Faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, ua toe faʻaaogaina e Zender le W123 nofoaga tutotonu atoa e faʻaogaina ai se masini leo maualuga. Uher HiFi Stereo. Fa'atasi ai ma fa'aoga USB (tausua...).

E peiseai e le lava lenei tausamiga o le leo ma lanu, na sui e Zonder le pusa totigilima mo se pusaaisa laititi.

Mercedes-Benz 280TE (W123) saunia e Zender. Le amataga o le faʻalogo 4995_5

E pei ona tupu pea i aso nei, o se galuega faʻalogo e naʻo ni nai suiga faʻainisinia ua maeʻa. I lenei tulaga, na faʻaaogaina e Zender auaunaga a se tagata sauniuni na faʻatupulaia vave. E tusa ma le 40 tagata faigaluega ... o loʻo matou talanoa e uiga i le AMG. Faʻafetai i vaega AMG o lenei Zender 280TE na mafai ona atiaʻe le 215 hp o le mana. O se faʻataʻitaʻiga na tu i fafo mo lona eseesega ma le tau: 100,000 German Marks.

I faaupuga faʻatusatusa, o le Mercedes-Benz muamua lava e tasi na tau 30,000 Deutsche Marks i lena taimi. I se isi faaupuga, faatasi ai ma le tupe mai le Zender 280TE e mafai ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga "masani" e tolu ma o loʻo i ai pea ni "suiga".

Faitau atili