Taulai atu i Dynamics, ae le o le faʻavavevave: o le fua mo Lamborghini Lumanai

Anonim

O le faʻaaliga na faia e Francesco Scardaoni, faatonu o Lamborghini i le itulagi Asia / Pasefika ma, afai e faʻamaonia le peti i luga o le malosi, o loʻo folafola mai ai se "fouvalega" i totonu o le SantʻAgata Bolognese brand.

I le pito i tua o se mea na tupu lea na maua ai e le au tusitala mai lena itulagi le latou uluai fesootaiga ma le Lamborghini Huracán STO, na faʻamatalaina e le pulega o le Italian brand e faapea, faatasi ai ma le oʻo mai o faʻataʻitaʻiga eletise e mafai ona faʻavavevave le polo, o le a faʻaitiitia le taua i le ala. o taimi.

E tusa ai ma lenei autu, na taʻu atu e Scardaoni i le Fautuaga Taʻavale: "Afai 10 tausaga talu ai na fesiligia ai i matou pe o le a le faʻamaufaʻailoga e iloilo ai se taʻavale, atonu matou te fai atu o le maualuga o le saoasaoa, faʻavavevave ma faʻamalosi".

Lamborghini Sián FKP 37

Fai mai Scardaoni, "ae ui i lea, o le saoasaoa maualuga ua ave se nofoa pito i tua i tua o le saoasaoa. I le taimi nei, e le taua tele le saoasaoa. E matua faigofie lava ona maua fa'ai'uga mata'ina i le fa'avavevave ma afi eletise”.

Ae o lenei?

Faʻatasi ai ma le faʻavaveina o le leiloa o le taua i le iloiloga o se taʻavale taʻaloga sili, e tusa ai ma Francesco Scardaoni "O le a le mea e fai ai le eseesega o le amio malosi". E tusa ai ma le pulega a Italia, e tusa lava pe o le faʻavavevave o se faʻamatalaga, afai o le malosi e le oʻo i le galuega, e le mafai ona maua le fiafia sili i le uili o se taʻavale taʻavale.

O le mea lena na fai mai ai Scardaoni: "E mautinoa lava i le taimi nei, o le malosi, i lo matou manatu, o se tasi o mea e sili ona faamuamua mo se ituaiga, aemaise lava se ituaiga e pei o Lamborghini. Ma mo Lamborghini, e taua tele le malosi, o se faʻailoga autu.

E pei o le faʻamaonia o lenei taulaʻiga fou o le faʻailoga Italia, e foliga mai o loʻo i ai ni foafoaga e pei o le Lamborghini SC20 poʻo le Huracán STO, faʻataʻitaʻiga ua sili atu ona fuafuaina mo le faʻatinoina o le faʻatinoga nai lo le faʻatinoga mama (e ui o nei mea e leʻi faʻagaloina).

Faitau atili