Na ou suia le tuatusi lafoga, pe tatau ona sui le tuatusi o le laisene ave taavale?

Anonim

Ina ua uma ona siitia loʻu fale i se taimi ua mavae, na ou mafaufau ai "pe tatau ona sui loʻu tuatusi laisene avetaʻavale"?

I le taimi nei, e pei ona masani ai, o lenei fesili faigofie na faʻafefe ai loʻu "agaga" mo sina taimi na otometi lava ona avea ma mautauave mo se tusiga ma o le taunuuga o iinei.

A uma mea uma, e tatau pe leai le suia o le tuatusi laisene avetaʻavale pe a tatou suia le tuatusi lafoga? Ia, i se auala faigofie ma vave o le tali e leai, e le tatau ona sui. E le gata i lea, e le gata e le tatau ona e suia le tuatusi o lau laisene avetaʻavale, e mautinoa lava e te le toe suia. Aisea? I laina e sosoo ai o le a ou avatu ia te oe le tali.

laisene aveta'avale fou
O le faʻataʻitaʻiga fou o le laisene avetaʻavale o loʻo faʻaauau pea ona aofia ai le faʻailoga o le tuatusi.

Aafiaga o le polokalame "Simplex".

Atonu ua uma ona e maitauina, talu ai na tuuina mai laisene ave taavale mai ia Ianuari 2017 agai i luma, e le o toe iai se faasinomaga i le tuatusi o le avetaavale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fai mai, o le mea tonu lava talu mai le 2017 ua le toe mana'omia le suia o le tuatusi o le laisene aveta'avale pe a uma ona suia le fale lafoga. O le leiloloa o le faasinomaga i le tuatusi i luga o le laisene avetaʻavale o se tasi lea o fuataga o le poloketi "Carta Sobre Rodas" (faʻapipiʻiina i le polokalame Simplex).

I lenei auala, o le tuatusi faʻamatalaga o loʻo avanoa nei i totonu o le IMT database, amata ona faʻavae saʻo i luga o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le Citizen's Card.

A manatua lea tulaga, soo se taimi lava e te suia ai lou nofomau lafoga i luga o le Citizen's Card, e otometi lava ona toe faafou le tuatusi o le laisene ave taavale, o lea e le tau faia ai ni suiga.

I le taimi lava e tasi, o lenei faʻamatalaga faʻamatalaga o lona uiga o le ata ma le saini e tatau ona aoina naʻo le tasi, e tutusa i luga o le Citizen's Card ma luga o le laisene avetaʻavale.

Punavai: E-konomista, Doctorfinance, Observer.

Faitau atili