Fa'aaliga Ecar. Hybrid ma Eletise Auto Show ua uma ona fa'atulaga

Anonim

O LE Fa'aaliga Ecar - Fa'aaliga Fa'ata'ita'i Fa'atasi ma Fa'aeletise ua toe foi mai mo lana lomiga lona 3, lea o le a faia i le va o le 28th ma le 30th o Me, i Lisbon.

E pei ona tupu ia Setema talu ai, i le lomiga mulimuli, o le filifiliga a le faalapotopotoga mo le nofoaga o le mea na tupu na pa'ū i luga o le togalaau Arco do Cego, o se nofoaga faʻailoga lea na fesoʻotaʻi atu i le eletise eletise talu mai lona amataga.

O le fale o le Arco do Cego Station muamua i Carris, lea na avea o se aoina o tram a le kamupani seia oʻo i le 1997, o loʻo galue i le taimi o se paka taʻavale.

Ecar_show_2021
Toe foʻi le mea na tupu i Arco do Cego, i Lisbon, mai le aso 28 i le aso 30 o Me.

E tusa ai ma le faʻalapotopotoga, "i lenei avanoa na maua ai tulaga lelei mo le mea na tupu, lea e faʻapotopotoina toetoe lava o le maketi atoa, i le tulaga o le gafatia gafatia".

O le tausaga na teʻa nei na matou maua ai le 3191 tagata asiasi, oe na mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le mea moni o loʻo iai nei, i le saogalemu atoatoa. E le gata i lea, o loʻo i ai le fiafia faʻafuaseʻi o loʻo tatou i ai i se nofoaga faʻailoga, talu ai ona o lona amataga e fesoʻotaʻi ma le eletise eletise, e pei ona faʻaaogaina o se aofaʻiga o Carris trams seia oʻo i le 1997, o loʻo galue i le taimi o se paka taʻavale. O le mea lea, matou te toe faafoi atu foi lenei avanoa i le aai.

José Oliveira, le faatonu o le Ecar Show

O loʻo valoia e le faʻalapotopotoga se maualuga maualuga atu o le aufaipisinisi nai lo le 2020 ma folafola mai e le o toe mamao ona faʻaalia uma faʻamatalaga e uiga i le faʻatauina o tiketi, e aofia ai tau.

Faitau atili