Kilduff Shifter. Na e iloa lenei faiga?

Anonim

Ou te taʻutaʻu atu loʻu valea. Na te matua le iloa le i ai o le Kilduff Shifter system - poʻo se faʻaliliuga faʻafefe "Kilduff handle".

I le fatu o le Kilduff Shifter o loʻo i ai se faʻasalalauga otometi ma se faʻaliliuga masani masani - faitau, e pei lava ona e mauaina i totonu o soʻo se taavale o loʻo i ai lenei ituaiga o felauaiga. Pau lava le eseesega o loʻo taoto i le auala faʻapitoa e faʻatautaia ai le faʻasalalauga.

Matamata i le vitio:

O lenei Kilduff Shifter system e fa'aogaina i tuuga toso. Fa'amanuiaga? Fa'ataga le vave ma sili atu le sa'o o le fa'aogaina nai lo le fa'aogaina masani o le fa'aogaina o masini.

E foliga mai o se fa'asalalauga Lenco ae e leai!

I le lalolagi o tuuga toso o loʻo i ai se isi ituaiga o faʻasalalauga, o le Lenco transmission - ou te talitonu e le o iloa foi e tagata lautele. Ole faiga ole fa'agaioiga e tutusa ma Kildoff Shifter ae o le fa'asalalauga e matua'i ese lava. E le o se fa'asalalauga otometi masani.

E le pei o faʻasalalauga faʻafuaseʻi, o le Lenco transmission e faia i le tele o pusa paneta tutoʻatasi, faʻapipiʻi i le faʻasologa, e tofu ma se fua faʻatatau. O lona fa'atinoga o le 100% tusi lesona.

Lenco felauaiga.
Lenco felauaiga.

E tusa ai ma nisi o upegatafa'ilagi a Amerika, o fa'asalalauga a Lenco o vaifofo sili ia e vave ma fa'alagolago i le fa'atautaia o le malosi tele o ta'avale toso toso. Amerika F*ck Ioe!

Faitau atili