Amata malulu. Ua toe foʻi Bruce Willis i le tala "Die Hard" mo se faʻasalalauga maa

Anonim

O Bruce Willis e tau leai se isi matafaioi i Hollywood e sili atu ona lauiloa nai lo John McClane i le "Die Hard" saga. Mo lenei mafuaʻaga, soʻo se toe faʻaalia o le tagata taʻutaʻua e masani lava o tala fou ma o lenei faʻasalalauga e le o se faʻalavelave.

I lenei faʻasalalauga, o le leoleo iloga o Niu Ioka o loʻo tauivi ma se faʻafitauli ua uma ona afaina ai i tatou uma: o loʻo i ai sana maʻa taʻavale ua mate - o se amataga manuia i se ata tifaga, pe atonu e leai ...

O le fofo o le fa'atau lea o se maa mai le fa'ailoga... DieHard — BA DUM TSS! - ma i luga o le ala fai le mea e te faia i taimi uma e sili ona lelei, o lona uiga, lafo ese tagata leaga mai lenei mea mo le sili atu.

Faʻatasi ai ma se tusi faʻailoga, o lenei faʻasalalauga o loʻo i ai lona uiga sili o le mea moni e faʻatasi ai ma Bruce Willis ma lona tagata taʻutaʻua (faʻaopoopo i isi tagata fai ata tifaga na auai i le ata) ma lana fuaitau faʻailoga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea la, o le vitio lenei mo oe e " misia pea oe ":

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili