O le 30 tausaga talu ai na faʻapipiʻiina ai e Opel ana faʻataʻitaʻiga uma i le catalytic converters

Anonim

Afai o le taimi nei o le catalytic converter o loʻo vaʻaia o se vaega "masani" i soʻo se taavale, sa i ai taimi na vaʻaia ai o se "tamaoaiga" na faʻamoemoeina mo na o faʻataʻitaʻiga sili atu ona taugata ma faʻaaogaina e faʻailoga e iai popolega maualuga o le siosiomaga. Faatasi ai ma nei mea, o le a tu matilatila Opel, lea mai le 1989 agai i luga o le a faataatia ai faavae mo le faatemokalasi o le catalyst.

O lenei "fa'atemokalasi" na amata ia Aperila 21, 1989, ina ua fa'ailoa e Opel le fa'ai'uga e ofo atu e fai ma fa'asologa i lona tulaga atoa le mea na va'aia i lea taimi o se faiga sili ona lelei mo le fa'aitiitia o le fa'aleagaina: o le catalyst auala e tolu.

Mai lena aso i luma, o faʻataʻitaʻiga uma a Opel na i ai le itiiti ifo ma le tasi le faʻapipiʻiina ma se faʻaliliuga catalytic masani, faʻamatalaga na faigofie ona iloa e le logo lauiloa "Kat" na faʻaalia i tua o faʻataʻitaʻiga o le ituaiga Siamani.

Opel Corsa A
I le 1985 na avea ai le Opel Corsa 1.3i ma SUV muamua i Europa na i ai se faʻaliliuga faʻaliliuina catalytic.

Se vaega atoa

O le tala tele o le fua na fofogaina e Opel e le o le faʻaaogaina o le tolu-way catalytic converter, ae o le taunuu mai o lenei mea i le lautele atoa. E pei ona faʻamaonia e le Faʻatonu o Opel Louis R. Hughes: "Opel o le uluai gaosiga e ofoina atu le sili ona lelei tekinolosi faʻafeiloaʻi e avea o se vaega o meafaigaluega masani i luga o le vaega atoa mai le laʻititi i le pito i luga o le laina."

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea la, e pei o le 1989, o le a iai le lima Opels faʻatasi ai ma faʻasalalauga faʻasalalau: Corsa, Kadett, Omega ma le Senator, ma faʻamaeʻaina ai se taʻiala na amataina e le faʻailoga i le lima tausaga talu ai ma le faʻamoemoe e faʻaleleia le puipuiga o le siosiomaga.

Opel Grandland X
O le Opel Grandland X o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua mai le faʻailoga Siamani e maua se faʻaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

I aso nei, i le 30 tausaga talu ona oʻo mai le faʻasologa o faʻasalalauga o le vaega atoa o Opel, o loʻo sauni le faʻailoga Siamani e faʻalauiloa le plug-in hybrid version o le Grandland X ma le muamua eletise Corsa, lua fua e fetaui ma le fuafuaga a le ituaiga e maua i totonu. 2024 se fa'aeletise fa'atusa o ana fa'ata'ita'iga ta'itasi.

Faitau atili