Le pepa lanu meamata inisiua… ua le o toe lanu meamata

Anonim

O le tala fou na faʻasalalau e Deco Proteste ma lipotia mai talu mai le aso 1 o Iulai, o le International Vehicle Insurance Certificate (aka green card) ua lomia i luga o pepa paʻepaʻe.

O le mea lea, e tusa ai ma le upega tafaʻilagi a le Deco Proteste, e na o le pau lava le vaega o le pepa e faʻamaonia ai o loʻo i ai a matou inisiua faʻaonaponei, ma o loʻo faʻaauau pea ona lanu meamata, o le pine e mafai ona aveese e tatau ona i ai i luga o le tioata.

Fai mai Deco Proteste, o lenei suiga i le lanu o le pepa o loʻo lolomi ai le pepa na mafua ai ni masalosaloga i le va o avetaavale. A uma mea uma, o lo'o fa'atulafonoina pea le pepa lanu meamata?

Pe faasolitulafono pepa lanu meamata?

Leai, o le pepa lanu meamata e le fa'atulafonoina. Aua o le aso 1 o Iulai na lolomi ai le Tusi Faamaonia o Inisiua Taavale faavaomalo i luga o pepa paepae.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, fai mai Deco Proteste o pepa na tuʻuina atu aʻo leʻi oʻo i lenei aso o le a aoga seia oʻo i le aso o le faʻafouina o le inisiua afi.

I le tulaga o inisiua ta'i kuata po'o le afa tausaga, pepa lanu meamata na tu'uina atu pe a uma le aso 1 o Iulai o le a pa'epa'e fo'i.

Aisea na suia ai?

I tua atu o le faaiuga e sui le lanu o le pepa o loʻo lolomi ai le International Vehicle Insurance Certificate o se mafuaaga faigofie lava: ia faʻafaigofie faiga.

I lenei auala, e mafai ona auina atu le pepa i le i-meli ma i le uliuli ma le paʻepaʻe, ma e mafai ona faigofie ona lolomi e le tagata fai pepa.

I lenei auala, e mafai foi e le au inisiua ona faʻafefe tulaga o le leiloa o le kata lanu meamata i le falemeli pe tuai i le tuʻuina atu.

Ua uma ona iai lona faavae faaletulafono

Faʻatagaina talu mai le aso 1 o Iulai e le "Portuguese National Insurance Service", o le faʻasalalauga o le International Certificate of Motor Insurance (aka lanu meamata) i luga o pepa paʻepaʻe ua faʻatagaina nei i le Diário da República i Portaria n.º 234/2020 lomia i le 8 Oketopa .

Punavai: Deco Protest

Faʻafouina Oketopa 9 i le 9:37 i le taeao - Faʻaopoopo le sauniga faʻasalalau i le Diário da República e faʻamaonia ai le lolomiina o le Tusi Faamaonia o Inisiua Taavale Faʻavaomalo i luga o pepa paʻepaʻe

Faitau atili